Tips om å laste opp YouTube Shorts-videoer

YouTube Shorts er vertikale videoer på opptil 60 sekunder som gjør det enkelt å nå ut til nye seere – med bare en smarttelefon.

YouTube Shorts

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Når du har logget på kanalen din, kan du laste opp videoer fra en datamaskin eller mobilenhet.

Finn ut hvordan du bruker YouTube Studio til å laste opp videoer fra en datamaskin.

Husk på dette

• Du trenger ikke spesialutstyr for å komme i gang. Du kan både spille inn, redigere og laste opp Shorts-videoer via telefonen.
  • Når den første opplastingen er unnagjort, bør du lage en opplastingsplan som du kan holde deg til. Det handler om rutiner!
  • Korte videoer er artige, og med Shorts kan hvem som helst komme i gang på et blunk.

Vi anbefaler følgende

Test å laste opp en Shorts-video for å bli kjent med fremgangsmåten. Bruk tilgangsinnstillingene YouTube har for videoer, for å angi om videoen skal være offentlig, privat eller ikke-oppført.

Neste: Få tips om hvordan du kan optimalisere videoen din.