Endre tilgangsinnstillingene for videoer

Oppdater tilgangsinnstillingene for videoen din for å kontrollere hvor videoen din kan vises, og hvem som kan se den.

Endre tilgangsinnstillingene for videoer

1. Logg på betaversjonen av YouTube Skaperstudio.
  2. Velg Videoer i menyen til venstre.
  3. Hold markøren over videoen du vil oppdatere. Velg Direkte-fanen å se direktesendingene du har opprettet.
  4. Klikk på blyantikonet under Synlighet, og velg deretter Offentlig, Privat eller Ikke oppført.

Veiledning for den klassiske versjonen av Skaperstudio

1. Gå til Videobehandler.
  2. Finn videoen du vil endre, og klikk deretter på Rediger.
  3. I rullegardinmenyen «Tilgangsinnstillinger» velger du mellom Offentlig, Privat og Ikke oppført.
  4. Klikk på Lagre endringene.

Informasjon om tilgangsinnstillingene

Offentlige videoer

Offentlige videoer er synlige for og kan deles med alle som bruker YouTube. De blir publisert på kanalen din når du laster dem opp, og er synlige i søkeresultater og lister over beslektede videoer.

Private videoer

Private videoer og spillelister er bare synlige for deg og brukerne du velger. De private videoene dine er ikke synlige for andre som besøker «Videoer»-fanen på kanalsiden din, og de vises ikke i søkeresultater på YouTube. Du kan dele en privat video med andre brukere via e-post.

Kommentarfunksjonen er ikke tilgjengelig for private videoer. Hvis du vil tillate kommentarer på en video som ikke er offentlig tilgjengelig, kan du endre tilgangsinnstillingen til Ikke oppført.

Ikke-oppførte videoer

Ikke-oppførte videoer og spillelister er synlige for og kan deles av alle med tilgang til linken. De ikke-oppførte videoene dine er ikke synlige for andre som besøker «Videoer»-fanen på kanalsiden din, og de vises ikke i søkeresultater på YouTube. Unntaket er hvis noen legger til den ikke-oppførte videoen din i en offentlig spilleliste.

Du kan dele nettadressen til en ikke-oppført video med andre brukere. De du deler videoen med, trenger ikke en Google-konto for å se den. Alle som har linken, kan også dele den på nytt.

Funksjon Ikke oppført Privat Offentlig
Kan dele nettadressen Ja Nei Ja
Kan legges til på en kanalmodul Ja Nei Ja
Dukker opp i søk, beslektede videoer og anbefalinger Nei Nei Ja
Legges ut på kanalen din Nei Nei Ja
Dukker opp i abonnentfeeden Nei Nei Ja