Köpa och titta på Primetime-kanaler på YouTube

Looking to sign up for NFL Sunday Ticket? We’re running a presale offer (ending 2/28) for the next season of NFL Sunday Ticket as a Primetime Channel via YouTube, or as an add-on via YouTube TV. Learn more. If you’re an existing customer, you can confirm your auto-renew status and billing date for YouTube here and for YouTube TV, here.

Du kan bläddra ochtitta på officiella filmer, tv-program och liveinnehåll på upp till tre enheter med Primetime-kanaler på YouTube. Du kan antingen registrera dig för ett enskilt nätverk på YouTube TV eller följa anvisningarna nedan och köpa en Primetime-kanal.

Obs! Innehållsleverantörer avgör om det finns annonser. Vissa program kan ha annonspauser medan andra inte har det. Det beror på vilken kanal och vilket specifika innehåll du köper. Du hittar mer information om ditt abonnemang och annonsupplevelsen i leverantörens dokumentation.

Så här köper du Primetime-kanaler på YouTube [endast USA]

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Köpa och titta på Primetime-kanaler på YouTube

1. Öppna Filmer.
  2. Välj önskad kanal under Primetime-kanaler.
  3. Välj kanallogotypen och följ köpinstruktionerna. Du kan även söka efter ett kanalnamn och välja Registrera dig om du vill köpa en Primetime-kanal. När du har registrerat dig kan du titta på de nätverk du har köpt här och i ditt bibliotek. För att kunna titta på en del innehåll kan du behöva aktivera platsdelning.

Obs! Du kan även skaffa NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen.

Köpa och titta på Primetime-kanaler på en smart-tv

1. Öppna YouTube-appen på en smart-tv som stöds. Kontrollera att datorn och smart-tv:n är anslutna till samma wifi-nätverk.
  2. Öppna Filmer.
  3. Välj önskad kanal under Primetime-kanaler.
  4. Välj kanallogotypen och följ köpinstruktionerna. Du kan även söka efter ett kanalnamn och välja Registrera dig om du vill köpa en Primetime-kanal. När du har registrerat dig kan du titta på de nätverk du har köpt här och i ditt bibliotek. För att kunna titta på en del innehåll kan du behöva aktivera platsdelning.

Obs! Om du är tittare i USA, Tyskland, Frankrike, Australien eller Förenade kungariket kan du titta på Primetime-kanaler utan att byta mellan streamingappar och -tjänster. Om du skulle vilja lägga till någon kanal kan du kontakta oss.

Obs! Vissa program kan vara begränsade när du använder Primetime-kanaler på YouTube. Innehållsägaren kan ange visningsbegränsningar baserat på var tittaren befinner sig, innehållet, enheten och annat. Om det finns begränsningar för ditt land gör vi vårt bästa för att informera dig.

Information för YouTube Premium-prenumeranter

Vissa YouTube Premium-funktioner, till exempel visning utan annonser, är inte tillgängliga på Primetime-kanaler. Om du prenumererar på YouTube Premium och köper en Primetime-kanal kan du inte

• ladda ned program för offlinevisning
  • spela upp videor i bakgrunden medan du använder andra appar på en mobil enhet
  • titta på program utan reklamavbrott.

Information för YouTube TV-prenumeranter

De flesta kanaler som YouTube TV-medlemmar kan köpa individuellt går även att köpa med Primetime-kanaler. Det här alternativet utesluter:

YouTube TV-prenumeranter kan titta på vissa program på YouTube och YouTube TV, men visningsupplevelsen kan variera. YouTube ger dig åtkomst till vissa premiumfunktioner, innehåll och nivåer som kanske inte är tillgängliga för dig på YouTube TV.

Obs! Du kan när som helst avsluta en Primetime-kanal och begära en återbetalning.