Kjøp og se på Primetime-kanaler på YouTube

Looking to sign up for NFL Sunday Ticket? We’re running a presale offer (ending 2/28) for the next season of NFL Sunday Ticket as a Primetime Channel via YouTube, or as an add-on via YouTube TV. Learn more. If you’re an existing customer, you can confirm your auto-renew status and billing date for YouTube here and for YouTube TV, here.

Med YouTube Primetime-kanaler kan du bla gjennom og se offisielle filmer, TV-serier og direktesendt innhold på opptil tre enheter. Dette gjør du ved å registrere deg for et enkelt TV-nettverk på YouTube TV eller følge fremgangsmåten nedenfor for å kjøpe en Primetime-kanal.

Merk : Det er opp til hver enkelt innholdsleverandør om det skal vises annonser eller ikke. Avhengig av hvilket TV-nettverk og hva slags innhold du kjøper, varierer det om programmene har annonsepauser eller ikke. I dokumentasjonen fra leverandøren finner du informasjon om abonnementet, inkludert annonseopplevelsen.

Slik kjøper du Primetime-kanaler på YouTube [bare i USA]

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Kjøp og se på Primetime-kanaler på YouTube

1. Gå til Filmer og TV-serier.
  2. Under Primetime-kanaler velger du den aktuelle kanalen.
  3. Velg kanallogoen, og følg trinnene for å utføre kjøpet. Du kan også søke etter navnet på en nettverkskanal og velge Registrer deg for å kjøpe en Primetime-kanal. Når du har registrert deg, kan du se på TV-nettverkene du har kjøpt, herfra og via biblioteket. Du må kanskje slå på posisjonsdeling for å se på visse typer innhold.

Merk: Du kan også få tilgang til Primetime-kanalen NFL Sunday Ticket.

Kjøp og se Primetime-kanaler på smart-TV

1. Åpne YouTube-appen på en støttet smart-TV. Sjekk at datamaskinen og smart-TV-en er tilkoblet samme wifi-nettverk.
  2. Gå til Filmer og TV-serier.
  3. Under Primetime-kanaler velger du den aktuelle kanalen.
  4. Velg kanallogoen, og følg trinnene for å utføre kjøpet. Du kan også søke etter navnet på en nettverkskanal og velge Registrer deg for å kjøpe en Primetime-kanal. Når du har registrert deg, kan du se på TV-nettverkene du har kjøpt, herfra og via biblioteket. Du må kanskje slå på posisjonsdeling for å se på visse typer innhold.

Merk: Seere i Australia, Frankrike, Storbritannia, Tyskland eller USA kan se på Primetime-kanaler uten å bytte mellom strømmeapper og -tjenester. Hvis det er en kanal du savner, kan du gi oss beskjed.

Merk: Enkelte Primetime-kanaler kan ha programmer med avspillingsbegrensninger på YouTube. Innholdseierne angir disse avspillingsbegrensningene basert på hvor du befinner deg, innholdet, enheten du bruker, osv. Vi gjør vårt beste for å varsle deg hvis det finnes begrensninger der du befinner deg.

Informasjon til YouTube Premium-abonnenter

Enkelte YouTube Premium-funksjoner, for eksempel avspilling uten annonser, er ikke tilgjengelige for Primetime-kanaler. Hvis du er YouTube Premium-abonnent og kjøper en tilleggskanal, kan du ikke

• laste ned programmer for avspilling uten nett
  • spille av videoer i bakgrunnen mens du bruker andre apper på mobilenheten
  • se programmer uten reklamepauser

Informasjon til YouTube TV-abonnenter

De fleste TV-nettverk som YouTube TV-abonnenter kan kjøpe enkeltvis, kan også kjøpes via Primetime-kanaler. Dette alternativet ekskluderer

YouTube TV-abonnenter kan se utvalgte programmer på YouTube og YouTube TV, men seeropplevelsen kan variere. YouTube gir tilgang til enkelte typer premium-funksjoner, -innhold og -nivåer du kanskje ikke har tilgang til via YouTube TV.

Merk: Du kan når som helst si opp en Primetime-kanal og be om refusjon.