Primetime-kanalen kopen en bekijken op YouTube

Looking to sign up for NFL Sunday Ticket? We’re running a presale offer (ending 2/28) for the next season of NFL Sunday Ticket as a Primetime Channel via YouTube, or as an add-on via YouTube TV. Learn more. If you’re an existing customer, you can confirm your auto-renew status and billing date for YouTube here and for YouTube TV, here.

Met Primetime-kanalen op YouTube kun je officiële films, tv-series en live content vinden en bekijken op maximaal 3 apparaten. Je kunt dit doen door je aan te melden voor een afzonderlijk netwerk op YouTube TV of door de onderstaande stappen te volgen om een Primetime-kanaal te kopen.

Opmerking: Contentleveranciers bepalen of er advertenties worden getoond. Of een programma advertentiepauzes bevat of niet, is afhankelijk van het netwerk en de specifieke content die je koopt. Check de documentatie van je aanbieder voor meer informatie over je abonnement en de advertentiebeleving.

Primetime-kanalen kopen op YouTube [alleen VS]

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Primetime-kanalen kopen en bekijken op YouTube

1. Ga naar Films en series.
  2. Selecteer onder Primetime-kanalen het gewenste kanaal.
  3. Selecteer het kanaallogo en volg de stappen om het kanaal te kopen. Je kunt ook een netwerkkanaal zoeken en Aanmelden selecteren om een Primetime-kanaal te kopen. Nadat je je hebt aangemeld, kun je de netwerken die je hebt gekocht hier en in je bibliotheek bekijken.Je moet misschien locatie delen aanzetten om bepaalde content te bekijken.

Opmerking: Je kunt ook het Primetime-kanaal NFL Sunday Ticket kopen.

Primetime-kanalen kopen en bekijken op een smart-tv

1. Open de YouTube-app op je ondersteunde smart-tv. Zorg dat je computer en smart-tv verbinding hebben met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Ga naar Films en series.
  3. Selecteer onder Primetime-kanalen het gewenste kanaal.
  4. Selecteer het kanaallogo en volg de stappen om het kanaal te kopen. Je kunt ook een netwerkkanaal zoeken en Aanmelden selecteren om een Primetime-kanaal te kopen. Nadat je je hebt aangemeld, kun je de netwerken die je hebt gekocht hier en in je bibliotheek bekijken.Je moet misschien locatie delen aanzetten om bepaalde content te bekijken.

Opmerking: In de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Australië of het Verenigd Koninkrijk kun je Primetime-kanalen bekijken zonder te schakelen tussen streaming-apps en -services. Laat het ons weten als er een kanaal is dat we volgens jou aan ons aanbod zouden moeten toevoegen.

Opmerking: Er kunnen beperkingen gelden voor bepaalde programma's met Primetime-kanalen op YouTube. Contenteigenaren stellen deze weergavebeperkingen in op basis van je huidige locatie, de content, het apparaat en andere beperkingen. Als er een beperking van toepassing is op jouw locatie, doen we ons best om je dit te laten weten.

Informatie voor YouTube Premium-abonnees

Sommige YouTube Premium-functies, zoals video's kijken zonder advertenties, zijn niet beschikbaar op Primetime-kanalen. Als je een YouTube Premium-abonnee bent en een Primetime-kanaal koopt, kun je het volgende niet doen:

• Programma's downloaden voor offline weergave
  • Video's afspelen op de achtergrond terwijl je andere apps op een mobiel apparaat gebruikt
  • Programma's bekijken zonder reclameonderbrekingen

Informatie voor YouTube TV-abonnees

De meeste netwerken die YouTube TV-leden afzonderlijk kunnen kopen, kunnen ook worden gekocht met Primetime-kanalen. Deze optie is exclusief:

Hoewel YouTube TV-abonnees bepaalde programma's op YouTube en YouTube TV kunnen bekijken, kan de kijkbeleving verschillen. YouTube geeft je toegang tot bepaalde premium functies, content en niveaus die mogelijk niet beschikbaar zijn op YouTube TV.

Opmerking: Je kunt op elk moment een Primetime-kanaal opzeggen en een terugbetaling aanvragen.