Primetime-kanavien ostaminen ja katsominen YouTubessa

Looking to sign up for NFL Sunday Ticket? We’re running a presale offer (ending 2/28) for the next season of NFL Sunday Ticket as a Primetime Channel via YouTube, or as an add-on via YouTube TV. Learn more. If you’re an existing customer, you can confirm your auto-renew status and billing date for YouTube here and for YouTube TV, here.

YouTube Primetime ‑kanavien kautta voit selata ja katsoa virallisia elokuvia, TV-ohjelmia ja livesisältöä jopa kolmella laitteella. Voit joko tilata yksittäisen kanavan YouTube TV:stä tai ostaa Primetime-kanavan alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huom. Sisällön tarjoajat päättävät itse mainoksista. Joissakin ohjelmissa on mainoskatkoja ja joissakin ei. Tämä riippuu TV-kanavasta ja ostamastasi sisällöstä. Lisatietoja ostamasi paketin mainoskokemuksesta saat palveluntarjoajan dokumentaatiosta.

Primetime-kanavien ostaminen YouTubessa [vain Yhdysvallat]

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Primetime-kanavien ostaminen ja katsominen YouTubessa

1. Avaa Elokuvat ja ohjelmat.
  2. Valitse haluamasi kanava Primetime-kanavat-kohdasta.
  3. Valitse kanavan logo ja osta kanava ohjeiden mukaisesti. Voit myös hakea TV-kanavaa ja ostaa Primetime-kanavan valitsemalla Rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen voit katsoa ostamiasi kanavia tästä ja kirjastostasi. Sinun on ehkä laitettava sijainnin jakaminen päälle, jotta voit katsoa tiettyä sisältöä.

Huom. Voit myös tilata NFL Sunday Ticketin Primetime-kanavan.

Primetime-kanavien ostaminen ja katsominen älytelevisiolla

1. Avaa tuetun älytelevision YouTube-sovellus. Varmista, että tietokone ja älytelevisio ovat samassa Wi-Fi-verkossa.
  2. Avaa Elokuvat ja ohjelmat.
  3. Valitse haluamasi kanava Primetime-kanavat-kohdasta.
  4. Valitse kanavan logo ja osta kanava ohjeiden mukaisesti. Voit myös hakea TV-kanavaa ja ostaa Primetime-kanavan valitsemalla Rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen voit katsoa ostamiasi kanavia tästä ja kirjastostasi. Sinun on ehkä laitettava sijainnin jakaminen päälle, jotta voit katsoa tiettyä sisältöä.

Huom. Jos olet Australiassa, Ranskassa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa, voit katsoa Primetime-kanavia ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa sovelluksesta tai striimauspalvelusta toiseen. Jos toivot jonkin uuden kanavan lisäämistä, kerro siitä meille.

Huom. Tietyissä YouTube Primetime ‑kanavien ohjelmissa voi esiintyä rajoituksia. Sisällön omistajat asettavat katselurajoituksia esimerkiksi sisällön, laitteen ja katsojan sijainnin perusteella. Jos sijainnissasi on voimassa rajoituksia, ilmoitamme siitä parhaamme mukaan.

Tietoa YouTube Premiumin tilaajille

Jotkin YouTube Premiumin ominaisuudet, kuten mainokseton katselu, eivät ole saatavilla Primetime-kanavilla. Jos olet YouTube Premiumin tilaaja ja ostat Primetime-kanavan, et voi

• ladata ohjelmia offline-tilassa katselua varten
  • toistaa videoita taustalla samalla kun käytät mobiililaitteen muita sovelluksia
  • katsoa ohjelmia ilman mainoskatkoja.

Tietoa YouTube TV:n tilaajille

Useimmat YouTube TV:n jäsenille erikseen tarjolla olevat kanavat ovat myös ostettavissa Primetime-kanavien kautta, pois lukien seuraavat:

Vaikka YouTube TV:n tilaajat voivat katsoa tiettyjä ohjelmia YouTubessa ja YouTube TV:ssä, katselukokemus voi vaihdella. YouTube tarjoaa pääsyn tiettyihin premium-ominaisuuksiin ja ‑sisältöihin sekä jäsenyystasoihin, jotka eivät välttämättä ole saatavilla YouTube TV:ssä.

Huom. Voit perua Primetime-kanavan ja pyytää hyvitystä milloin tahansa.