Køb og se Primetime-kanaler på YouTube

Looking to sign up for NFL Sunday Ticket? We’re running a presale offer (ending 2/28) for the next season of NFL Sunday Ticket as a Primetime Channel via YouTube, or as an add-on via YouTube TV. Learn more. If you’re an existing customer, you can confirm your auto-renew status and billing date for YouTube here and for YouTube TV, here.

Du kan finde og se officielle film, tv-serier og liveindhold på op til tre enheder med Primetime-kanaler på YouTube. Det kan du gøre ved at tilmelde dig en individuel tv-kanal på YouTube TV eller ved at følge nedenstående vejledning til, hvordan du kan købe en Primetime-kanal.

Bemærk! Indholdsudbyderne bestemmer, om der vises annoncer. Afhængigt af tv-kanalen og det indhold, du køber, har nogle programmer reklamepauser, mens andre ikke har. Tjek din udbyders dokumentation for at få oplysninger om dit abonnement og din annonceoplevelse.

Sådan køber du Primetime-kanaler på YouTube [kun i USA]

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Køb og se Primetime-kanaler på YouTube

1. Gå til Film og serier.
  2. Vælg den kanal, du vil have, under Primetime-kanaler.
  3. Vælg kanallogoet, og følg vejledningen for at foretag et køb. Du kan også søge efter en netværkskanal og vælge Tilmeld dig for at købe en Primetime-kanal. Når du er tilmeldt, kan du se de netværk, du har købt, her og i din samling. Du skal muligvis aktivere Lokationsdeling for at se bestemt indhold.

Bemærk! Du kan også få NFL Sunday Ticket PrimeTime-kanalen.

Køb og se Primetime-kanaler på et smart-tv

1. Åbn YouTube-appen på dit understøttede smart-tv. Sørg for, at din computer og dit smart-tv har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Gå til Film og serier.
  3. Vælg den kanal, du vil have, under Primetime-kanaler.
  4. Vælg kanallogoet, og følg vejledningen for at foretag et køb. Du kan også søge efter en netværkskanal og vælge Tilmeld dig for at købe en Primetime-kanal. Når du er tilmeldt, kan du se de netværk, du har købt, her og i din samling. Du skal muligvis aktivere Lokationsdeling for at se bestemt indhold.

Bemærk! Hvis du ser med fra USA, Tyskland, Frankrig, Australien eller Storbritannien, kan du se Primetime-kanaler uden at skifte mellem streamingapps og -tjenester. Giv os besked, hvis der er en kanal, du gerne vil have tilføjet.

Bemærk! Du kan muligvis opleve begrænsninger af visse programmer med Primetime-kanaler på YouTube. Indholdsejere angiver disse begrænsninger for visning baseret på din aktuelle lokation, indholdet, enheden og andre begrænsninger. Hvis der gælder en begrænsning i dit område, gør vi vores bedste for at fortælle dig det.

Oplysninger til YouTube Premium-abonnenter

Nogle YouTube Premium-funktioner, f.eks. annoncefri visning, er ikke tilgængelige på Primetime-kanaler. Hvis du er YouTube Premium-abonnent, og du køber en Primetime-kanal, kan du ikke:

• Downloade programmer til offlinevisning
  • Afspille videoer i baggrunden, mens du bruger andre apps på en mobilenhed
  • Se programmer uden reklamepauser

Oplysninger til YouTube TV-abonnenter

De fleste tv-kanaler, som YouTube TV-medlemmer kan købe individuelt, kan også købes med Primetime-kanaler. Denne indstilling ekskluderer:

YouTube TV-abonnenter kan se udvalgte programmer på YouTube og YouTube TV, men brugeroplevelsen kan variere. YouTube giver adgang til visse betalingsfunktioner, indhold og niveauer, der muligvis ikke er tilgængelige for dig på YouTube TV.

Bemærk! Du kan til enhver tid opsige en Primetime-kanal og anmode om en refusion.