Koop en kyk Primetime-kanale op YouTube

Looking to sign up for NFL Sunday Ticket? We’re running a presale offer (ending 2/28) for the next season of NFL Sunday Ticket as a Primetime Channel via YouTube, or as an add-on via YouTube TV. Learn more. If you’re an existing customer, you can confirm your auto-renew status and billing date for YouTube here and for YouTube TV, here.

Jy kan met Primetime-kanale op YouTube op tot drie toestelle deur amptelike flieks, TV-programme en regstreekse inhoud blaai en dit kyk. Jy kan dit doen deur aan te sluit vir ’n individuele netwerk op YouTube TV, of deur die stappe hier onder te volg om ’n Primetime-kanaal te koop.

Let wel: Inhoudverskaffers bepaal of daar advertensies is. Sommige programme sal advertensiepouses hê, terwyl ander nie sal hê nie – afhangend van die netwerk en spesifieke inhoud wat jy koop. Lees jou verskaffer se dokumentasie vir besonderhede oor jou pakket en die advertensie-ervaring.

Hoe om Primetime-kanale op YouTube te koop [Net VSA]

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Koop en kyk Primetime-kanale op YouTube

1. Gaan na Flieks en programme.
  2. Kies die kanaal wat jy wil hê onder Primetime-kanale.
  3. Kies die kanaallogo en volg die stappe om te koop. Jy kan ook na ’n netwerkkanaal soek en Sluit aan kies om ’n Primetime-kanaal te koop. Nadat jy aangesluit het, kan jy die netwerke wat jy gekoop het hier en in jou biblioteek kyk. Jy sal dalk liggingdeling moet aanskakel om sekere inhoud te kyk.

Let wel: Jy kan ook die Primetime-kanaal NFL Sunday Ticket kry.

Koop en kyk Primetime-kanale op ’n slim-TV

1. Maak die YouTube-app op jou gesteunde slim-TV oop. Maak seker dat jou rekenaar en slim-TV in dieselfde wi-fi-netwerk is.
  2. Gaan na Flieks en programme.
  3. Kies die kanaal wat jy wil hê onder Primetime-kanale.
  4. Kies die kanaallogo en volg die stappe om te koop. Jy kan ook na ’n netwerkkanaal soek en Sluit aan kies om ’n Primetime-kanaal te koop. Nadat jy aangesluit het, kan jy die netwerke wat jy gekoop het hier en in jou biblioteek kyk. Jy sal dalk liggingdeling moet aanskakel om sekere inhoud te kyk.

Let wel: As jy ’n kyker in die Verenigde State, Duitsland, Frankryk, Australië of die Verenigde Koninkryk is, kan jy Primetime-kanale kyk sonder om tussen stroomapps en -dienste te wissel. Laat weet ons as daar ’n kanaal is wat jy wil hê ons moet byvoeg.

Let wel: Jy sal dalk beperkings vir sekere programme met Primetime-kanale op YouTube sien. Inhoudeienaars stel hierdie kykbeperkings op grond van jou huidige ligging, die inhoud, toestel en ander beperkings. Ons sal ons bes doen om jou te laat weet as ’n beperking in jou ligging van krag is.

Inligting vir YouTube Premium-intekenaars

Sommige YouTube Premium-kenmerke, soos om advertensievry te kyk, is nie op Primetime-kanale beskikbaar nie. As jy ’n YouTube Premium-intekenaar is en jy koop ’n Primetime-kanaal, kan jy nie:

• Programme aflaai om vanlyn te kyk nie
  • Video’s op die agtergrond speel terwyl jy ander apps op ’n mobiele toestel gebruik nie
  • Programme sonder advertensiepouses kyk nie

Inligting vir YouTube TV-intekenaars

Die meeste netwerke wat YouTube TV-lede individueel kan koop, kan ook met Primetime-kanale gekoop word. Hierdie opsie sluit uit:

Terwyl YouTube TV-intekenaars uitgesoekte programme op YouTube en YouTube TV kan kyk, kan die kykervaring verskil. YouTube gee toegang tot sekere premiumkenmerke, -inhoud en -vlakke wat dalk nie in YouTube TV vir jou beskikbaar is nie.

Let wel: Jy kan enige tyd ’n Primetime-kanaal kanselleer en ’n terugbetaling versoek.