Hylde med personlige historier

Når du søger efter visse fysiske og psykiske lidelser på YouTube, vil du muligvis se en hylde med personlige historier i dine søgeresultater. Hylden med personlige historier giver dig mulighed for at komme tæt på indhold fra youtubere, der deler deres personlige erfaringer med visse helbredsproblemer. Hylden er beregnet til at skabe understøttende historier om helbred og hjælpe med at mindske stigmatisering omkring fysisk og psykisk sundhed.

Hylden kan inkludere indhold fra andre lande/områder, der matcher dit søgesprog. Hyldens placering i søgeresultaterne kan variere, afhængigt af hvor relevant indholdet på hylden er i forhold til dine søgetermer.

Hvem er kvalificeret?

Hvis videoer skal kvalificere sig til hylden, skal de primært fokusere på en personlig, autentisk oplevelse, der er relevant for en specifik fysisk eller mental lidelse. Indhold, der har karakter af promovering, er ikke kvalificeret til denne funktion, og alle videoer, der vises i denne funktion, skal overholde vores politikker, som forhindrer spredning af sundhedsrelateret misinformation.

Hylderne med personlige historier bruger flere signaler til at afgøre, hvilke videoer der skal vises for et givent helbredsproblem. Videoer, der vises på hylden, kan derfor blive ændret med tiden. Derudover kan indhold på hylden i begyndelsen være begrænset, og det er muligvis kun et begrænset antal fysiske og psykiske lidelser, der dækkes.

Hylden er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk i Australien, Canada, Storbritannien og USA. Vi arbejder på at udvide denne funktion til flere lande/regioner for at give brugerne et bredere udvalg af autentisk indhold.

Hvornår bør du konsultere en ansat i sundhedsvæsenet?

Da alle menneskers situation er unik, gælder sundhedsrelaterede oplysninger på YouTube ikke for alle, og de skal ikke betragtes som lægefaglig rådgivning. Hvis du har helbredsmæssige spørgsmål, bør du kontakte en læge. Hvis du mener, at du har akut brug for hjælp, skal du ringe til din læge eller dit lokale alarmnummer.

Oplysninger, som YouTube gemmer om dine søgninger

Sundhedsfunktionerne vises kun, hvis din nuværende søgning eller den video, du ser, er relateret til et sundhedsemne. Din afspilnings- og søgehistorik aktiverer ikke disse funktioner, men hvis du vil finde og fjerne dine søgninger, kan du gå til Dine data på YouTube. Du kan også få flere oplysninger om, hvordan du ser og sletter din søgehistorik.

Giv feedback

Hvis der er problemer med sundhedsfunktionerne på YouTube, eller hvis du har spørgsmål, kan du indsende feedback via menuen ved dit profilbillede.