Tag produkter i dine livestreams

Hvis du er kvalificeret youtuber, kan du tagge produkter, der vises i din livestream. Seerne kan vælge Shopping shopping bag icon for at se en liste over produkter, som du har tagget. Få flere oplysninger om, hvordan seere kan købe produkter på YouTube. Kvalificerede youtubere kan tagge deres egne produkter eller produkter fra andre brands.

Kriterier og retningslinjer

Kriterier for kanaler, der tagger egne produkter

Før du begynder at tagge dine egne produkter, skal din kanal være kvalificeret til YouTube Shopping. Derefter kan du knytte din butik til YouTube og tagge dine produkter.

Taggede produkter er kun synlige for seere i disse lande/regioner og vises kun, hvis produkterne kan sendes til seerens land/region.

Kriterier for kanaler, der tagger produkter fra andre brands

Din kanal skal opfylde kvalifikationskravene til YouTube Shopping, hvis du vil tagge produkter fra andre brands i dine livestreams.

Taggede produkter er kun synlige for seere i disse lande/regioner. Vi viser alle produktoplysningerne til seerne, hvis produkterne kan leveres til de pågældende seeres land/region. Hvis videoen i et bestemt land ledsages af en ansvarsfraskrivelse om, at forsendelsesområder er begrænset, betyder det, at sælgeren ikke målretter mod dette land.

Retningslinjer for videoer

Youtubere skal eje og administrere alle rettigheder til indhold i livestreamen eller rydde alle rettigheder. Dette omfatter alle nødvendige musikrettigheder, f.eks. fremførelsesrettigheder. Alt indhold i livestreams skal overholde vores retningslinjer for fællesskabet og servicevilkår.

Produkttags vises ikke til seerne, hvis videoen:

Hvis du antyder, at du vil livestreame indhold, som er i strid med vores retningslinjer for fællesskabet, vil vi muligvis aldersbegrænse eller fjerne din livestream. YouTube forbeholder sig også retten til efter eget skøn at begrænse en youtubers mulighed for at livestreame.

Retningslinjer for tagging af produkter fra andre brands

Føj tags til produkter i din livestream, hvis de vises tydeligt, bruges på en sikker måde og har en meningsfuld relation til indholdet i din livestream. Vi vil gerne sikre, at dine seere finder frem til de produkter, der er med i dit indhold, så de får en mere relevant oplevelse.
Før du føjer produkter til indhold, der indeholder betalt produktplacering, skal du sørge for at gennemse alle de kontraktmæssige forpligtelser, du måtte have. Føj passende erklæringer til dit indhold, bl.a. YouTubes erklæring om betalt produktplacering og betalte anbefalinger.

Du kan kun tagge produkter, hvis de er tilgængelige hos en af de udvalgte forhandlere. Du skal også vælge den specifikke forhandler, som du vil tagge produktet fra. Vi er åbne over for at arbejde sammen med flere forhandlere i fremtiden. Interesserede parter kan kontakte deres YouTube-repræsentant for at få flere oplysninger.

Der er visse produkter, som du ikke kan tagge, f.eks. babymad, rengøringsmidler og kampudstyr.

Føj tags til, fastgør, omarranger og fjern produkter

Føj tags til produkter før en livestream

1. Gå til Kontrolrum for live-events.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Stream eller Administrer .
  3. Klik på fanen Shopping under forhåndsvisningen af livestreamen.
  4. Du åbner markeringsværktøjet ved at klikke på Føj tags til produkter og så Rediger .
  5. Søg efter et af dine tilgængelige produkter.
  6. Træk, slip og organiser op til 30 varer.
    • Du kan søge efter produkter fra bestemte forhandlere ved at klikke på Filtrér og angive navnet på forhandleren.
    • Hvis du vil fjerne et produkt, skal du klikke på Slet ud for produktet.
  7. Klik på Gem. Dine ændringer afspejles også i indstillingerne på det individuelle videoniveau.
Bemærk!
  • Den rækkefølge, der vises i produktvælgeren, er den samme som den, der vises til seerne.
  • Du kan tagge produkter under en livestream, men det opdaterede udvalg er muligvis ikke synligt for nogle eksisterende seere.
  • Du kan også tagge produkter, når en livestream er slut, i YouTube Studio. Produkter, du har tagget for nyligt, vises ved genafspilninger.

Fastgør et produkt under en livestream

Når du livestreamer, kan du fastgøre én vare, så den bliver fremhævet i din livestream.

Fastgør en vare til en livestream:

1. Start en livestream via Kontrolrum for live-events.

2. Klik på fanen Shopping under forhåndsvisningen af livestreamen.

3. Vælg en vare, der skal promoveres.

4. Klik eller træk den til panelet "Fastgjorte produkter" og så Fastgør produkt.

Hvis du vil frigøre en vare, skal du klikke på FJERN PINKODE i forhåndsvisningen af livestreamen.

Fjern og omarranger produkter

Du kan fjerne og omarrangere produkter under en livestream, men det opdaterede udvalg er muligvis ikke synligt for alle eksisterende seere. Seerne får den bedste seeroplevelse, hvis du fjerner og omarrangerer produkter, mindst 30 minutter før livestreamen begynder. Du kan også fjerne eller omarrangere produkter, når en livestream er slut. Produkter, du har tagget for nyligt, vises ved genafspilninger.

Sådan omarrangerer eller fjerner du produkter:

1. Gå til Kontrolrum for live-events.
  2. Klik på fanen Shopping under forhåndsvisningen af livestreamen.
  3. Klik på TILPAS for at åbne markeringsværktøjet.
  4. Find det produkt, du allerede har tagget.
    1. Sådan omarrangerer du elementer: Træk produktet til den ønskede placering.
    2. Hvis du vil fjerne varer: Klik på Slet ud for produktet.
  5. Vælg Fortsæt for at gemme dine ændringer.