Etiquetar productes a les reproduccions en directe

Si ets un creador apte, pots etiquetar els productes que es mostren a la teva transmissió en directe. Els espectadors poden seleccionar Compres shopping bag icon per revisar una llista dels productes que has etiquetat. Obtén més informació sobre com els espectadors poden comprar productes a YouTube. Els creadors aptes poden etiquetar els seus propis productes o els productes d'altres marques.

Requisits i directrius

Requisits que ha de complir el canal per etiquetar els teus propis productes

Abans de començar a etiquetar els teus propis productes, el teu canal ha de ser apte per utilitzar YouTube Shopping. Aleshores, podràs connectar la teva botiga a YouTube i etiquetar els teus productes.

Els productes etiquetats només els poden veure els espectadors d'aquests països o regions i només es mostren si els productes poden enviar-se al país o regió de l'espectador.

Requisits que ha de complir el canal per etiquetar productes d'altres marques

Per etiquetar productes d'altres marques a les transmissions en directe, el teu canal ha de complir els requisits d'idoneïtat de Compres a YouTube.

Els productes etiquetats només els poden veure els espectadors d'aquests països o regions. Mostrem als espectadors la informació completa dels productes que poden lliurar-se al seu país o regió. Si el vídeo va acompanyat d'una exempció de responsabilitat de tipus "Zones d'enviament limitades" en un país concret, significa que el comerciant no ha orientat els seus productes a aquest país.

Directrius per a vídeos

Els creadors han de ser els propietaris de tots els drets del contingut de la transmissió en directe i controlar-los, o aconseguir-los. Això inclou tots els drets musicals necessaris, com ara els drets d’interpretació pública. Tot el contingut de les reproduccions en directe ha de complir les directrius de la comunitat i les condicions del servei.

Les etiquetes de productes no es mostraran als espectadors si el vídeo:

Si suggereixes que faràs una transmissió en directe que infringeix les nostres directrius de la comunitat, és possible que hi apliquem una restricció d'edat o que la suprimim. YouTube també es reserva el dret, a la seva discreció, de restringir la capacitat del creador de reproduir contingut en directe.

Directrius d'etiquetatge per a productes d'altres marques

Etiqueta productes a la transmissió en directe si es mostren en un lloc ben visible, s'utilitzen de manera segura i estan relacionats de manera significativa amb la qüestió tractada a la transmissió. Volem assegurar-nos que els teus espectadors descobreixin els productes que s'inclouen en el teu contingut per oferir la millor experiència possible.
Abans d'afegir productes a contingut que té emplaçaments de productes de pagament, assegura't de revisar les obligacions contractuals que pots tenir. Afegeix les comunicacions pertinents al teu contingut, com ara les comunicacions sobre recomanacions i emplaçaments de productes de pagament de YouTube.

Només pots etiquetar productes si estan disponibles en una de les botigues seleccionades. També has de seleccionar la botiga concreta des de la qual vols etiquetar el producte. Estem oberts a treballar amb més botigues en el futur. Les parts que hi estiguin interessades poden contactar amb el seu representant de YouTube per obtenir més informació.

Hi ha alguns productes que no pots etiquetar, com ara els aliments infantils, els productes de neteja i l'equipament tàctic.

Etiquetar, fixar, reordenar i suprimir productes

Etiquetar productes abans d'una transmissió en directe

1. Ves a la Sala de control en directe.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Reproducció en directe o Gestiona .
  3. A sota de la previsualització de la transmissió en directe, fes clic a la pestanya Compres.
  4. Per obrir l'eina de selecció, fes clic a Etiqueta productes i després Edita .
  5. Cerca qualsevol dels productes disponibles.
  6. Arrossega, deixa anar i ordena fins a 30 productes.
    • Per cercar productes de botigues concretes, fes clic a Filtra i introdueix el nom de la botiga.
    • Per suprimir un producte, fes clic a Suprimeix al costat del producte.
  7. Fes clic a Desa. Els canvis que facis també es reflectiran a la configuració al nivell de cada vídeo concret.
Nota:

Fixar un producte durant una transmissió en directe

Quan fas una transmissió en directe, pots fixar un article perquè s'hi mostri de manera destacada.

Per fixar un article en una transmissió en directe:

1. Inicia una transmissió en directe mitjançant la Sala de control en directe.

2. Fes clic a la pestanya Compres a sota de la previsualització de la transmissió en directe.

3. Selecciona un article que vulguis promocionar.

4. Fes-hi clic o arrossega'l al tauler "Productes fixats" i després Fixa el producte.

Per deixar de fixar un article, fes clic a DEIXA DE FIXAR a la previsualització de la transmissió en directe.

Suprimir i reordenar els productes

Tot i que pots suprimir i reordenar els productes durant una transmissió en directe, pot ser que alguns espectadors existents no vegin la selecció actualitzada. Perquè els espectadors gaudeixin de la millor experiència, acaba de suprimir i reordenar els productes almenys 30 minuts abans que comenci la transmissió en directe. També pots suprimir o reordenar els productes un cop la transmissió en directe hagi finalitzat. Els nous productes etiquetats es mostraran durant les repeticions.

Per reordenar o suprimir productes:

1. Ves a la Sala de control en directe.
  2. Fes clic a la pestanya Compres a sota de la previsualització de la transmissió en directe.
  3. Per obrir l'eina de selecció, fes clic a PERSONALITZA.
  4. Cerca el producte que ja has etiquetat.
    1. Per reordenar els articles, arrossega el producte a la posició que vulguis.
    2. Per suprimir articles, fes clic a Suprimeix al costat del producte.
  5. Selecciona Continua per desar els canvis.