Merk produkte in jou regstreekse strome

As jy ’n kwalifiserende skepper is, kan jy produkte merk wat in jou regstreekse stroom uitgestal word. Kykers kan Inkopies shopping bag icon kies om ’n lys produkte te sien wat jy gemerk het. Kom meer te wete oor hoe kykers produkte op YouTube kan koop.. Kwalifiserende skeppers kan hul eie produkte of produkte van ander handelsmerke merk.

Kriteria en riglyne

Kanaalkriteria om jou eie produkte te merk

Jou kanaal moet vir YouTube Inkopies kwalifiseer voordat jy jou eie produkte begin merk. Jy kan dan jou winkel aan YouTube koppel en jou produkte merk.

Slegs kykers in hierdie lande/streke kan gemerkte produkte sien, en dit sal net gewys word as die produkte beskikbaar is om na die kyker se land/streek toe versend te word.

Kanaalkriteria om produkte van ander handelsmerke te merk

Om produkte van ander handelsmerke in jou regstreekse strome te merk, moet jou kanaal voldoen aan die vereistes om vir YouTube Inkopies te kwalifiseer.

Slegs kykers in hierdie lande/streke kan gemerkte produkte sien. Ons vertoon die volledige produkinligting aan kykers waar die produkte aan die kyker se land/streek gelewer kan word. As hierdie video in ’n spesifieke land deur ’n “Versendinggebiede beperk”-vrywaring vergesel word, beteken dit dat die handelaar nie hierdie land geteiken het nie.

Videoriglyne

Skeppers moet alle regte op inhoud in die regstreekse stroom besit en beheer, of toestemming kry om dit te gebruik. Dit sluit in enige nodige musiekregte, soos regte op openbare uitvoering. Alle inhoud in regstreekse strome moet ons gemeenskapsriglyne en diensbepalings nakom.

Produkmerkers sal nie vir kykers gewys word nie as die video:

As jy aandui dat jy inhoud regstreeks gaan stroom wat ons gemeenskapsriglyne oortree, kan ons jou regstreekse stroom verwyder of ’n ouderdomsbeperking daarop plaas. YouTube behou ook die reg voor om na goeddunke ’n skepper se vermoë te beperk om regstreeks te stroom.

Riglyne oor die merk van produkte van ander handelsmerke

Merk produkte in jou regstreekse stroom as hulle prominent uitgestal word, veilig gebruik word, en betekenisvol met jou regstreekse stroom se onderwerp verband hou. Ons wil seker maak dat jou kykers produkte ontdek wat in jou inhoud uitgestal word om die mees relevante ervaring te gee.
Voordat jy produkte voeg by inhoud wat betaalde produkplasings bevat, moet jy seker maak dat jy enige kontraktuele verpligtinge nagaan wat jy dalk het. Voeg toepaslike openbaarmakings by jou inhoud, insluitend YouTube se openbaarmakings oor betaalde produkplasings en onderskrywings

Jy kan produkte slegs merk as hulle by een van die geselekteerde kleinhandelaars beskikbaar is. Jy moet ook die spesifieke kleinhandelaar kies wie se produk jy wil merk. Ons is gewillig om in die toekoms met meer kleinhandelaars saam te werk. Belangstellende partye kan hul YouTube-verteenwoordiger kontak om meer te wete te kom.

Daar is sekere produkte wat jy nie kan merk nie, soos, maar nie beperk nie tot: babakos, skoonmaakbenodigdhede en taktiese toerusting.

Merk, herrangskik, verwyder en speld produkte vas

Merk produkte voor ’n regstreekse stroom

1. Gaan na die Regstreeks Beheerkamer.
  2. Kies Stroom  of Bestuur  op die linkerkieslys.
  3. Klik die Inkopies-oortjie onder die voorskou van die regstreekse stroom.
  4. Klik Merk produkte en dan Wysig  om die keusenutsding oop te maak.
  5. Soek enige van jou beskikbare produkte.
  6. Sleep, los, en rangskik tot 30 produkte.
    • Klik Filtreer en voer die kleinhandelaarnaam in om produkte van spesifieke kleinhandelaars te soek.
    • Klik Vee uit langs ’n produk om die produk te verwyder.
  7. Klik Stoor. Jou veranderinge sal ook in die individuele videovlakinstellings weerspieël word.
Let wel:
  • Die volgorde wat in die produkkieser gewys word, is dieselfde volgorde as wat aan kykers gewys word.
  • Hoewel jy produkte tydens ’n regstreekse stroom kan merk, sal die opgedateerde keuse dalk nie vir sommige bestaande kykers sigbaar wees nie.
  • Jy kan ook in YouTube Studio produkte merk nadat ’n regstreekse stroom geëindig het. Die nuutgemerkte produkte sal tydens herspele gewys word.

Speld ’n produk vas tydens ’n regstreekse stroom

Jy kan een item vasspeld terwyl jy regstreeks stroom om dit prominent in jou regstreekse stroom uit te stal.

Speld ’n item vir ’n regstreekse stroom vas:

1. Begin ’n regstreekse stroom met die Regstreeks Beheerkamer.

2. Klik die Inkopies-oortjie onder die voorskou van die regstreekse stroom.

3. Kies een item om te bemark.

4. Klik of sleep dit na die “Vasgespelde produkte”-paneel en dan Speld produk vas.

Klik VERWYDER SPELD in die voorskou van die regstreekse stroom om ’n item te ontspeld.

Verwyder en herrangskik produkte

Hoewel jy produkte tydens ’n regstreekse stroom kan verwyder en herrangskik, sal die opgedateerde keuse dalk nie vir sommige bestaande kykers sigbaar wees nie. Vir die beste kykerervaring moet jy die verwydering en herrangskikking van produkte minstens 30 minute voor die begin van die regstreekse stroom voltooi. Jy kan ook produkte verwyder of herrangskik nadat ’n regstreekse stroom geëindig het. Die nuutgemerkte produkte sal tydens herspele gewys word.

Om produkte te herrangskik of te verwyder:

1. Gaan na die Regstreeks Beheerkamer.
  2. Klik die Inkopies-oortjie onder die voorskou van die regstreekse stroom.
  3. Klik PASMAAK om die keusenutsding oop te maak.
  4. Soek die produk wat jy reeds gemerk het.
    1. Om items te herrangskik: Sleep die produk na die verlangde posisie.
    2. Om items te verwyder: Klik Vee Uit langs die produk.
  5. Kies Gaan voort om jou veranderinge te stoor.