Återbetalning för YouTube Premium och Music Premium

Läs mer om återbetalningspolicyn och begär återbetalning för ditt YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskap.
Om du har ett aktivt betalmedlemskap loggar du in och begär en återbetalning.
Vill du ha en återbetalning för kanalmedlemskap? Kanalmedlemskap skiljer sig från YouTube Premium- och YouTube Music Premium-medlemskap. Du kan även se hur du faktureras, begära en återbetalning via Google Play eller kontakta Apples support.

Begära en återbetalning för YouTube Premium-medlemskap

Återbetalningspolicy för YouTube Premium och Music Premium

Du kan avsluta ett YouTube-betalmedlemskap när som helst. Om du avslutar inaktiveras automatisk förnyelse av ditt medlemskap. När du avslutar medlemskapet debiteras du inte fler gånger, och du har fortsatt tillgång till förmånerna till slutet av faktureringsperioden. Du får inte pengarna tillbaka för den period som löper från tillfället när du avbryter till när medlemskapet avslutas.

När en återbetalning har behandlats kan du inte längre använda dina förmåner. Du blir inte heller debiterad igen såvida du inte väljer att förnya medlemskapet.

Om videor eller funktioner relaterade till ditt YouTube-köp inte fungerar kan du ha rätt till återbetalning. Om en begäran om återbetalning beviljas drar vi tillbaka din åtkomst till Premium-medlemskapet och du får pengarna tillbaka inom de återbetalningstider som anges här.

• Det går inte att pausa medlemskapet med Google Play Fakturering. I stället kan du avsluta ditt medlemskap och registrera dig igen när som helst. Information om hur du faktureras finns på pay.google.com. Om du vill avsluta ditt YouTube-betalmedlemskap direkt och få en återbetalning kontaktar du YouTubes supportteam.
  • Det görs inga återbetalningar för delvis använda förbetalda prenumerationer. Om du har köpt en årsprenumeration eller en annan förbetald prenumeration och vill byta till en månadsprenumeration kan du göra det genom att följa de här stegen.

• YouTube-köp som görs via Apple Store kräver godkännande från Apple och omfattas av Apples återbetalningspolicy. Kontakta Apples support om du vill begära en återbetalning för medlemskapet.