Refusjoner for YouTube Premium og Music Premium

Finn ut mer om refusjonsretningslinjene, og be om refusjon for et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnement.
Hvis du har et aktivt betalt abonnement, kan du logge på for å be om refusjon.
Ønsker du å få refundert et kanalmedlemskap? Kanalmedlemskap skiller seg fra YouTube Premium- og YouTube Music Premium-abonnementene. Du kan også sjekke hvordan du faktureres, be om refusjon via Google Play eller kontakte Apples brukerstøtte

Be om refusjon for et YouTube Premium-abonnement

Refusjonsretningslinjer for YouTube Premium og Music Premium

Du kan si opp et betalt YouTube-abonnement når som helst. Når du sier opp abonnementet, blir automatisk fornyelse slått av. Du blir heller ikke belastet igjen, og du beholder fordelene frem til slutten av faktureringssyklusen. Du får ikke refusjon for perioden fra du sier opp til abonnementet faktisk avsluttes.

Når refusjonen er ferdig behandlet, kan du ikke lenger bruke fordelene dine. Du belastes ikke igjen med mindre du bestemmer deg for å fornye abonnementet.

Hvis videoer eller funksjoner knyttet til YouTube-kjøpet ditt ikke fungerer, kan du ha krav på refusjon. Når en refusjon innvilges, mister du tilgangen til Premium-abonnementet, og du får pengene tilbake innenfor tidsvinduet for refusjon som er oppført her.

• Når du faktureres via Google Play, kan du ikke sette abonnementet ditt på pause. I stedet kan du si opp abonnementet og registrere deg på nytt når som helst. Gå til pay.google.com for å finne ut hvordan du blir fakturert. Hvis du vil si opp et betalt YouTube-abonnement umiddelbart og få refusjon, kontakter du brukerstøtten for YouTube.
  • Refusjon er ikke tilgjengelig for delvis brukte forhåndsbetalte abonnementer. Hvis du har kjøpt et årsabonnement eller et annet forhåndsbetalt abonnement og vil endre det til et abonnement som gjentas månedlig, kan du følge denne fremgangsmåten

• YouTube-kjøp som gjennomføres i Apple Store, krever autorisasjon fra Apple og er underlagt Apples refusjonsretningslinjer. Kontakt Apples brukerstøtte for å be om refusjon for abonnementet.