Reembossaments de YouTube Premium i Music Premium

Obtén més informació sobre les polítiques de reembossaments i sol·licita el reembossament de la teva subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium.
Si tens una subscripció de pagament activa, inicia la sessió per sol·licitar un reembossament.
Vols obtenir un reembossament d'un abonament al canal? Els abonaments al canal són diferents de les subscripcions a YouTube Premium i YouTube Music Premium. També pots consultar com se't factura, sol·licitar un reembossament a través de Google Play o contactar amb l'equip d'assistència d'Apple.

Sol·licitar el reembossament d'una subscripció a YouTube Premium

Polítiques de reembossaments de YouTube Premium i Music Premium

Pots cancel·lar una subscripció de pagament a YouTube en qualsevol moment. Si ho fas, es desactivarà la renovació automàtica de la subscripció. Un cop cancel·lada, no se't tornarà a cobrar i continuaràs gaudint dels avantatges fins que acabi el cicle de facturació. No se't reembossarà el període que transcorri entre el moment en què cancel·les la subscripció i el moment en què finalitza.

Un cop el reembossament s'hagi processat, ja no podràs utilitzar els avantatges de la subscripció. Tampoc no se't tornarà a cobrar tret que decideixis renovar la teva subscripció.

Si els vídeos o les funcions relacionats amb la teva compra de YouTube no funcionen, és possible que compleixis els requisits per obtenir un reembossament. Si se't concedeix, suprimirem l'accés a la teva subscripció a Premium i et retornarem els diners dins d'aquests terminis de reembossament.

• Amb Facturació de Google Play, no pots posar en pausa la subscripció. Pots cancel·lar-la i tornar a registrar-te en qualsevol moment. Per entendre com se't factura, ves a pay.google.com. Si vols cancel·lar la teva subscripció de pagament a YouTube immediatament i rebre un reembossament, contacta amb l'equip d'assistència de YouTube.
  • Els reembossaments no estan disponibles per als plans de prepagament que s'hagin utilitzat parcialment. Si has comprat un pla anual o un altre pla de prepagament i vols canviar a un pla recurrent mensual, pots fer-ho seguint aquests passos

• Les compres de YouTube que es facin a través d'Apple Store requereixen l'autorització d'Apple i estan subjectes a les seves polítiques de reembossaments. Contacta amb l'equip d'assistència d'Apple per sol·licitar el reembossament de la subscripció.