Hitta rätt på kanalsidorna på YouTube

På fliken Hem på en kreatörs kanal hittar du kreatörens uppladdade videor och spellistor. På en kanals hemflik kan du även prenumerera på kanalen, bli kanalmedlem och bläddra bland och köpa kreatörens officiella profilprodukter.

Söka efter en specifik kanal

1. Sök genom att ange en kategori, ett namn, ett sökord eller kreatörens namn i sökfältet .
  2. Du kan använda ett filter på sökresultatet för att se relevanta kanaler.
  3. Klicka på kanalnamnet bredvid kanalikonen.

Hitta en kanal genom att söka efter kategori eller sökord

1. Sök genom att ange en kategori eller ett sökord i sökfältet .
  2. Du kan använda ett filter på sökresultatet för att se kanaler som är relevanta för din sökning.
  3. Klicka på videon du vill titta på.
  4. Klicka på kanalnamnet för att öppna kanalsidan.

Öppna en kanal som du prenumererar på

1. Klicka på Prenumerationer .
  2. Klicka på kreatörens kanalnamn för att öppna kanalen.

Öppna en kanal från en video

När du besöker en videosida kan du klicka på kanalnamnet under beskrivningen för att öppna kreatörens kanal.

Prenumerera och avsluta prenumerationen på en YouTube-kanal

Om du vill se mer innehåll från en kreatör kan du prenumerera på kanalen. Alla nya videor som publiceras på en kanal som du prenumererar på syns i ditt prenumerationsflöde.

Läs mer om hur du prenumererar och avslutar prenumerationen på en YouTube-kanal.

Titta på olika typer av videor

När du öppnar hemfliken på en kreatörs kanal hittar du de senaste videorna, utvalt innehåll, avsnittet För dig och andra typer av videor.

Typer av videor

Om du vill hitta olika typer av videor på en kreatörs kanal väljer du en videotyp längst upp på sidan. Vilka flikar som visas här beror på kanalen och vilken typ av videor den skapar. Dessa flikar kan innehålla följande:

• Videor
  • Shorts-videor
  • Live

Avsnittet För dig

I avsnittet För dig får du en anpassad upplevelse när du besöker fliken Hem på kreatörens kanal. I det här avsnittet visas en blandning av anpassat innehåll baserat på din visningshistorik.

YouTube-funktioner som använder din visningshistorik för att ge videorekommendationer tas bort om du inaktiverar visningshistoriken. Läs mer om hur du hanterar visningshistoriken.

Bli kanalmedlem

Registrera dig för kanalmedlemskap och få medlemsförmåner som märken, emojis och andra artiklar till en kostnad per månad.

Läs mer om hur du blir kanalmedlem på YouTube.

Köpa officiella profilprodukter från kreatörer

På produkthyllan kan deltagande kreatörer dela sina officiella varumärkta profilprodukter på YouTube. Du kan se produkthyllan på vissa videosidor i deltagande kanaler.

Läs mer om hur du bläddrar bland och köper officiella profilprodukter från kreatörer.