Finn frem på YouTube-kanalsider

Utforsk Start-fanen på kanalsiden til en skaper for å finne videoene hen har lastet opp, og spillelistene på kanalen. Via Start-fanen kan du også abonnere på kanalen, bli kanalmedlem og bla gjennom og kjøpe offisielle varer fra skaperen.

Søk etter bestemte kanaler

1. Søk ved å skrive inn en kategori, et brukernavn, et søkeord eller navnet til en skaper i søkefeltet .
  2. Du kan bruke et filter på søkeresultatene for å vise relevante kanaler.
  3. Klikk på kanalnavnet ved siden av kanalikonet.

Finn en kanal ved å angi en kategori eller et søkeord

1. Søk ved å skrive inn kategorien eller søkeordet i søkefeltet .
  2. Du kan bruke et filter på søkeresultatene for å vise kanaler som er relevante for det du søkte etter.
  3. Klikk på videoen du vil se på.
  4. Klikk på kanalnavnet for å åpne kanalsiden.

Åpne en kanal du abonnerer på

1. Klikk på Abonnementer .
  2. Klikk på kanalnavnet til skaperen for å åpne kanalen.

Åpne en kanal via en videoside

Når du er på en videoside, kan du klikke på kanalnavnet under beskrivelsen for å åpne kanalen til den aktuelle skaperen.

Abonner eller si opp abonnementet på en YouTube-kanal

Abonner på en kanal for å se mer innhold fra den aktuelle skaperen. Nye videoer som publiseres på kanaler du abonnerer på, vises i Abonnementer-feeden din.

Finn ut mer om hvordan du abonnerer eller sier opp abonnementet på en YouTube-kanal.

Se på forskjellige typer videoer

Når du åpner Start-fanen på kanalsiden til en skaper, finner du de nyeste videoene fra vedkommende samt aktuelt innhold, «For deg»-modulen og andre typer videoer.

Typer videoer

Velg videotype øverst på siden for å finne ulike typer videoer på kanalen til skaperen. Hvilke faner som vises her, kommer an på hva slags kanal det er, og hva slags videoer skaperen lager. På disse fanene kan du finne

• videoer
  • Shorts-videoer
  • direktesendinger

«For deg»-modulen

I «For deg»-modulen får du en skreddersydd opplevelse når du besøker Start-fanen på kanalen til skaperen. Her vises en blanding av personlig tilpasset innhold basert på seerloggen din.

Hvis du slår av YouTube-seerloggen, fjernes YouTube-funksjoner som bruker seerloggen for å gi videoanbefalinger. Finn ut hvordan du administrerer seerloggen.

Bli kanalmedlem

Bli kanalmedlem for å få tilgang til eksklusive medlemsfordeler, for eksempel merker og emojier, mot et månedlig beløp.

Finn ut mer om hvordan du blir kanalmedlem på YouTube.

Kjøp offisielle varer fra skapere

Skapere som bruker varehyllen, kan vise frem de offisielle merkevarene sine på YouTube. Det kan hende du ser varehyllen på noen av – men ikke nødvendigvis alle – videosidene til disse kanalene.

Finn ut mer om hvordan du blar gjennom og kjøper offisielle varer fra skapere.