YouTuben kanavasivut

Sisällöntuottajan kanavan etusivulta löydät hänen lataamansa videot ja soittolistat. Etusivulta voit myös tilata kanavan, liittyä kanavan jäseneksi sekä selata ja ostaa sisällöntuottajan virallisia oheistuotteita.

Tietyn kanavan hakeminen

1. Kirjoita kategoria, tunnus, avainsana tai sisällöntuottajan nimi hakukenttään .
  2. Voit suodattaa hakutuloksista osuvimmat kanavat.
  3. Klikkaa kanavan nimeä kanavan kuvakkeen vierestä.

Kanavan etsiminen kategorian tai avainsanan mukaan

1. Kirjoita kategoria tai avainsana hakukenttään .
  2. Voit suodattaa hakutuloksista osuvimmat kanavat.
  3. Klikkaa videota, jonka haluat katsoa.
  4. Avaa kanavasivu klikkaamalla kanavan nimeä.

Tilatun kanavan avaaminen

1. Valitse Tilaukset .
  2. Klikkaa sisällöntuottajan kanavan nimeä avataksesi kanavan.

Kanavan avaaminen videosta

Videosivulta voit avata sisällöntuottajan kanavan klikkaamalla kanavan nimeä kuvauksen alta.

YouTube-kanavan tilaaminen ja tilauksen peruminen

Tilaamalla kanavan näet enemmän sisältöä tubettajalta. Tilaamallasi kanavalla julkaistut uudet videot näkyvät Tilaukset-syötteessäsi.

Lue lisää YouTube-kanavan tilaamisesta ja tilauksen perumisesta.

Erityyppisten videoiden katselu

Sisällöntuottajan kanavan etusivulta näet uusimmat videot, suositeltua sisältöä, Sinulle-osion ja muuntyyppisiä videoita.

Videotyypit

Voit etsiä sisällöntuottajan kanavalta erityyppisiä videoita valitsemalla sivun yläreunasta videotyypin. Tässä näkyvät välilehdet vaihtelevat kanavan ja videoiden tyypin mukaan. Välilehtiä voivat olla:

• Videot
  • Shorts-videot
  • Live

Sinulle-osio

Kanavan etusivun Sinulle-osiosta näet personoitua sisältöä, joka perustuu katseluhistoriaasi.

Jos laitat YouTube-katseluhistorian pois päältä, YouTuben katseluhistoriaan perustuvat suositteluominaisuudet poistuvat. Lue lisää katseluhistorian ylläpidosta.

Kanavan jäseneksi liittyminen

Liittymällä kanavan jäseneksi saat kuukausimaksua vastaan vain jäsenille tarkoitettuja etuja, kuten merkkejä, emojeita ja muita tuotteita.

Lue lisää YouTube-kanavan jäseneksi liittymisestä.

Sisällöntuottajien virallisten oheistuotteiden ostaminen

Oheistuotehyllyn avulla sisällöntuottajat voivat jakaa virallisia brändättyjä oheistuotteitaan YouTubessa. Oheistuotehylly voi näkyä ominaisuutta käyttävien kanavien videosivuilla, mutta ei välttämättä kaikilla videosivuilla.

Lue lisää sisällöntuottajien virallisten oheistuotteiden selaamisesta ja ostamisesta.