Find rundt på YouTube-kanalsider

Tjek fanen Start på en youtubers kanal for at finde vedkommendes uploadede videoer og playlister. Når du er på fanen Start på en kanal, kan du også abonnere på kanalen, blive kanalmedlem og gennemse og købe officielt youtubermerchandise.

Søg efter en bestemt kanal

1. Søg ved at angive en kategori, et kaldenavn, et søgeord eller en youtubers navn i søgefeltet .
  2. Du kan filtrere dine søgeresultater for at se relevante kanaler.
  3. Tryk på kanalnavnet ud for kanalikonet.

Find en kanal ud fra kategori eller søgeord

1. Søg ved at angive en kategori eller et søgeord i søgefeltet .
  2. Du kan filtrere dine søgeresultater for at se kanaler, der er relevante for din søgning.
  3. Klik på den video, du vil se.
  4. Tryk på kanalnavnet for at åbne kanalsiden.

Gå til en kanal, du abonnerer på

1. Klik på Abonnementer .
  2. Klik på youtuberens kanalnavn for at gå til kanalen.

Gå til en kanal fra en video

Når du er på en videoside, kan du klikke på kanalnavnet under beskrivelsen for at gå til youtuberens kanal.

Abonner og afmeld dit abonnement på en YouTube-kanal

Abonner på en kanal for at se mere indhold fra en bestemt youtuber. Alle nye videoer, der udgives på en kanal, som du abonnerer på, bliver vist i dit abonnementsfeed.

Få flere oplysninger om, hvordan du abonnerer og afmelder dit abonnement på en YouTube-kanal.

Se forskellige videotyper

Når du åbner fanen Start på en youtubers kanal, kan du finde vedkommendes seneste videoer, udvalgt indhold, sektionen "Til dig" og andre videotyper.

Videotyper

Du kan finde forskellige typer videoer på en youtubers kanal ved at vælge en videotype øverst på siden. De faner, der vises her, varierer afhængigt af kanalen og de typer videoer, kanalen producerer. Fanerne kan omfatte:

• Videoer
  • Shorts
  • Live

Sektionen "Til dig"

Sektionen "Til dig" giver dig en skræddersyet oplevelse, når du går til fanen Start på en youtubers kanal. Denne sektion viser en blanding af personligt tilpasset indhold baseret på din visningshistorik.

Hvis du deaktiverer din afspilningshistorik på YouTube, fjernes de YouTube-funktioner, der er afhængige af din afspilningshistorik for at give videoanbefalinger. Se, hvordan du administrerer din afspilningshistorik.

Bliv kanalmedlem

Bliv kanalmedlem for at få fryns, der kun er for medlemmer, f.eks. badges, emojis og andre varer, for en månedlig betaling.

Få flere oplysninger om, hvordan du bliver kanalmedlem på YouTube.

Køb officielt youtubermerchandise

Merchandisehylden giver deltagende youtubere mulighed for at dele deres officielle merchandise på YouTube. Du kan se merchandisehylden på deltagende kanalers videosider, men den vises muligvis ikke på alle videosider.

Få flere oplysninger om, hvordan du gennemser og køber officielt youtubermerchandise.