YouTube Premium: Opdateringer og kampagner

Brug denne artikel til at holde dig orienteret om de seneste kampagnetilbud og opdateringer vedrørende dit YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab. Du kan få flere oplysninger om annoncefinansierede YouTube-funktioner her.

Seneste opdateringer

Opdateringer fra de seneste to uger

September 2022

• Se videoer i fællesskab med dit Premium-medlemskab: YouTube Premium-medlemmer kan invitere venner og familie til at se YouTube-videoer i fællesskab via Google Meet. Du skal være Premium-medlem for at kunne starte en fælles seeroplevelse. Når du har startet sessionen, kan du invitere dine venner til at se videoer sammen. Se, hvordan du starter eller deltager i en session via Google Meet.

Tidligere opdateringer

Opdateringer fra de seneste 6 måneder

Juli 2022

• Nu kan Premium-medlemmer bruge integreret billede på iOS: Fra og med i dag kan YouTube Premium-medlemmer i hele verden bruge integreret billede (PIP, picture-in-picture) på deres iOS-enheder. Det betyder, at du kan bruge integreret billede til alt indhold (også musik). Få flere oplysninger

Juni 2022

• Ingen nye opdateringer. Kig forbi igen snart.

Maj 2022

April 2022

• Ingen nye opdateringer. Kig forbi igen snart.

Marts 2022