Tips om hur du bygger upp en community med kommentarer

Vi har några bra råd om hur du bygger upp en community via kommentarerna på dina videor från YouTube-kreatören @colinandsamir. Kommentarer är ett bra sätt att få direkt feedback från tittarna, svara på deras frågor och skapa gemenskap kring videorna.

Colin och Samir delar med sig av tips om hur du skapar en känsla av gemenskap i kommentarerna

Prenumerera på kanalen YouTube Creators för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Hjärtmarkera dina favoritkommentarer

• När du hjärtmarkerar en kommentar kan tittarna få en avisering om att du har hjärtmarkerat deras innehåll.
  • Det är ett snabbt och effektivt sätt att skapa lojalitet bland fans och visa uppskattning gentemot tittarna.

Fästa kommentarer högst upp i flödet

• Du kan fästa kommentarer för att välja vilken kommentar tittarna ser först när de tittar på din video. Du kan fästa din egen kommentar eller någon av fansens kommentarer. Fäst en egen kommentar för att
    • förtydliga något i videon
    • ställa en fråga till tittarna
    • hänvisa till ett särskilt ögonblick eller ett påskägg
    • tacka tittarna för att de tittade.

Svara på kommentarer

• Det kanske är uppenbart, men att svara på kommentarer visar tittarna att du lyssnar på dem och är intresserad av deras feedback.
  • Använd svarsfunktionen för att svara på frågor från fans eller tacka dem.

Hitta kommentarer med hjälp av filter

• Hantera kommentarer genom att söka efter specifika sökord och filtrera efter
    • prenumerantstatus
    • kanalmedlemsstatus
    • antalet prenumeranter personen som kommenterar har
    • kommentarer med frågor så att du enklare kan svara
    • svarsstatus – för att endast visa besvarade eller obesvarade kommentarer.

Vi rekommenderar

Kom igång genom att engagera tittarna så mycket som möjligt. Skapa konversationer, väck intresse och dela unika ögonblick i kommentarsfältet.

Nästa: läs våra premiärtips