Moderer og gennemgå kommentarer

Når kommentarer er slået til for dine videoer, kan du bruge vores værktøjer til at moderere samtalen. Få flere oplysninger om, hvordan du slår kommentarer til eller fra.

Kommentarer er ikke tilgængelige på private videoer. Hvis du vil tillade kommentarer til en video, der ikke er offentligt tilgængelig, skal du i stedet uploade en skjult video.

Fjern, rapportér eller skjul kommentarer

Når nogen kommenterer din video, får du en notifikation. Klik på menuikonet Menuen Mere øverst til højre for kommentaren for at administrere kommentarer:

• Fjern: Fjern kommentaren og svarene fra YouTube.
  • Rapportér spam eller misbrug: Rapportér kommentarer, som du mener er spam eller misbrug, til YouTube.
  • Skjul fra kanal: Bloker brugerens mulighed for at indsende kommentarer til videoer på din kanal. Hvis du skifter mening, kan du fjerne brugeren fra listen over skjulte brugere i dine indstillinger for fællesskabet.

Føj hjerter til dine yndlingskommentarer

Du kan bruge et hjerte til at vise, at du sætter pris på en seers kommentarer, fra Youtuberstudie, på en afspilningsside, på en kanal og i kommentarer på fanen Fællesskab.

YouTube Studio beta

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Kommentarer i menuen til venstre.
  3. På fanen "Offentlig" skal du gå til den kommentar, du vil angive som favorit, og klikke på hjertet .

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Log ind på din kanal på www.youtube.com.
  2. Klik på dit kontoikon øverst på siden.
  3. Klik på Youtuberstudie.
  4. Gå til Fællesskab, og klik derefter på Kommentarer.
  5. Gå til en kommentar, du vil angive som favorit, i sektionen "Offentliggjorte kommentarer", og klik på hjertet .
  6. Når du har klikket på et hjerte, kan du se dit kanalikon med et hjerte ved siden af ikonerne for kan lide/kan ikke lide.

Afspilningsside, kanal og fanen Fællesskab

1. Log ind på din kanal på www.youtube.com.
  2. Gå til en video på din kanal.
  3. Se efter hjertet ud for ikonerne for kan lide/kan ikke lide.
  4. Når du har klikket på et hjerte, vises bekræftelsesmeddelelsen "Kommentaren fik et hjerte".

Seerne kan se din avatar med et lille rødt hjerte på, og de får en notifikation (afhængigt af seerens indstillinger for tilvalg på computer og mobil) om, at en kanalejer har givet vedkommendes kommentar et hjerte.

Tilbagehold og gennemgå kommentarer for at godkende dem

Tilbagehold potentielt upassende kommentarer til gennemgang

Du kan gennemgå potentielt upassende kommentarer, før de slås op. De er identificeret ved hjælp af en algoritme. Det kan gøre det nemmere for dig at moderere kommentarer og styre tonen på din kanal. Denne funktion er tilgængelig globalt og fungerer på kommentarer på følgende sprog: Arabisk, engelsk, fransk, indonesisk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, spansk, thai, tyrkisk, tysk og vietnamesisk.

Tilbageholdte kommentarer vises i køen "Tilbageholdt til gennemgang". Det er dig, der skal tage den endelige beslutning om at godkende, skjule eller rapportere disse kommentarer, og du kan altid tilføje ord og filtre for at fange flere kommentarer.

Algoritmerne, der styrer funktionen "Tilbagehold til gennemgang", er måske ikke altid nøjagtige. Denne funktion er beregnet til at fange størstedelen af potentielt upassende kommentarer, men det er muligt, at nogle af disse kommentarer ikke filtreres fra. Når du gennemgår kommentarer, der er tilbageholdt, tager systemet højde for denne feedback og bliver med tiden bedre til at identificere de typer af kommentarer, der skal tilbageholdes til gennemgang.

Aktivér "Tilbagehold til gennemgang" for kommentarer til eksisterende videoer

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Klik på en videos titel eller miniaturebillede, og vælg derefter Avanceret.
  4. Under "Kommentarer og bedømmelser" skal du vælge Tilbagehold potentielt upassende kommentarer til gennemgang .
  5. Vælg Gem.

Aktivér på nye video- og kanalsidekommentarer

En ændring af disse indstillinger påvirker:

• Kommentarer til nye videouploads (ikke gamle eller nye kommentarer til eksisterende videoer)
  • Nye kommentarer til indlæg på fanerne Fællesskab eller Diskussion (inklusive gamle indlæg)

Sådan aktiverer du funktionen:

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Fællesskab og derefter Standardindstillinger.
  4. Vælg Tilbagehold potentielt upassende kommentarer til gennemgang.
  5. Vælg Gem.

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

Aktivér "Tilbagehold til gennemgang" for kommentarer til eksisterende videoer

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til din video, og vælg fanen "Avancerede indstillinger".
  3. I sektionen "Tillad kommentarer" skal du vælge Alle undtagen potentielt upassende kommentarer i rullemenuen.

Aktivér på nye video- og kanalkommentarer

1. Log ind på din YouTube-konto.
  2. Klik på dit kontoikon > Youtuberstudie.
  3. Vælg Fællesskab > Indstillinger for fællesskab i menuen.
  4. Rul ned til sektionen "Standardindstillinger".
  5. For videoer og/eller kanaler skal du vælge Tilbagehold potentielt upassende kommentarer til gennemgang.
Tillad alle kommentarer

Du kan tillade kommentarer på specifikke videoer ved at slå kommentarer til. Du kan tillade alle kommentarer på fremtidige videouploads og på din kanal i YouTube Studio beta.

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Fællesskab i menuen til venstre.
  3. Gå til fanen "Standardindstillinger".
  4. Vælg en anden indstilling for videoer og kanaler.
  5. Vælg Gem.

Seere kan stadig rapportere kommentarer, hvis de er upassende eller indeholder spam. Kommentarer, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, kan derudover blive fjernet. Selvom du har konfigureret dine kommentarindstillinger på kanalniveau, bliver kommentarer, der rapporteres eller er i strid med retningslinjerne for fællesskabet, altså stadig tilbageholdt eller blokeret.

Tilbagehold alle kommentarer til godkendelse

Du kan kræve, at alle nye kommentarer skal godkendes, før de bliver slået op på din video eller kanal.

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Klik på en videos titel eller miniaturebillede.
  4. Vælg fanen Avanceret.
  5. Under "Kommentarer og bedømmelser" skal du vælge Tilbagehold alle kommentarer til gennemgang.
  6. Vælg Gem.

Denne indstilling gælder kun for nye kommentarer og gælder ikke for kommentarer, der allerede er på din kanal.

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Find videoen i Videoadministrator.
  2. Klik på Rediger under videoen.
  3. Klik på Avancerede indstillinger.
  4. Vælg Godkendt under "Tillad kommentarer".

Tilbagehold kommentarer med links til gennemgang

Du kan tilbageholde kommentarer, der indeholder links, til gennemgang.

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Fællesskab i menuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Bloker links".
  4. Vælg Gem.

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Gå til Youtuberstudie.
  2. Gå til din kanals Indstillinger for fællesskab ved at vælge Fællesskab > Indstillinger for fællesskab i menuen til venstre.
  3. Gå til Links, og markér feltet for automatisk at tilbageholde nye kommentarer med links til gennemgang.
Gennemgå kommentarer, der er filtreret fra som spam

Hvis nogen efterlader en kommentar, der ligner spam, kan du gennemgå, godkende eller slette den.

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Kommentarer i menuen til venstre.
  3. Vælg fanen Sandsynligvis spam.

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Gå til Youtuberstudie.
  2. Gå til dine kommentarer ved at vælge Fællesskab > Kommentarer i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Sandsynlig spam.
Gennemgå kommentarer, der er tilbageholdt til gennemgang
  1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Kommentarer i menuen til venstre.
  3. Vælg fanen Tilbageholdt til gennemgang.

Når du gennemgår tilbageholdte kommentarer, tager funktionen højde for denne feedback og bliver bedre til at identificere de typer af kommentarer, du vil gennemgå. Med tiden vil denne funktion reducere arbejdsmængden, der kræves for at overvåge dine fællesskabskommentarer.

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Gå til fanen Kommentarer på din kanal ved at vælge Fællesskab > Kommentarer i menuen til venstre.
  2. Vælg fanen Tilbageholdt til gennemgang.
  3. Du får vist en liste over alle tilbageholdte kommentarer med tagget "Tilbageholdt automatisk".
  4. Du kan godkende, skjule eller rapportere hver kommentar.
Masseadministration af videoer

Du kan administrere kommentarer for flere videoer på én gang.

1. Log ind på YouTube Studio beta.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  3. Markér felterne ud for de videoer, du vil redigere.
  4. Vælg Rediger, og vælg derefter den type kommentarændring, du vil foretage.
  5. Angiv oplysninger om ændringen, og vælg Opdater videoer.

Vejledning til den klassiske version af Youtuberstudie

1. Log ind på YouTube på en computer.
  2. Gå til Youtuberstudie > Videoadministrator.
  3. Markér feltet ud for alle de videoer, du vil administrere.
  4. Klik på menuen Handlinger øverst på skærmen.
  5. Vælg Flere handlinger > Kommentarer
  6. Vælg mellem følgende muligheder:
    • Tillad alle kommentarer
    • Hold potentielt upassende kommentarer tilbage til gennemgang
    • Tillad kun godkendte kommentarer
    • Tillad ikke kommentarer

Inviter en kommentarmoderator

Du kan invitere andre YouTube-brugere, der har kanaler, til at moderere dine kommentarer. Få flere oplysninger om, hvordan du kan tilføje en kommentarmoderator på din kanal.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan bruge ekstra filtreringsværktøjer som en hjælp til at moderere kommentarer proaktivt.