Titta på pay-per-view-evenemang

Du kan titta på utvalda pay-per-view-evenemang på YouTube, till exempel en musikföreställning eller en komediföreställning, genom att köpa en biljett.

Köpa en biljett

1. Se till att du är inloggad på YouTube.
  2. Navigera till ett pay-per-view-evenemang genom att söka på namnet för evenemanget eller artistens namn.
  3. Tryck eller klicka på Köp biljett.
  4. Följ anvisningarna för att slutföra köpet.

Obs! Om du vill begära en återbetalning följer du de här stegen.

Tillgänglighet

För närvarande kan du köpa och titta på pay-per-view-evenemang i USA.

Titta på dina pay-per-view-evenemang

När du har köpt en biljett får du en bekräftelse via e-post med en länk för att titta på evenemanget. Om värden för evenemanget har aktiverat livechatt kan du chatta med andra före och under liveevenemanget. Kom ihåg att följa våra riktlinjer för communityn. Lär dig mer om grunderna för livechatt om det är första gången du tittar på en livestream.

Titta på datorn, telefonen eller surfplattan: När livestreamen startar får du en avisering på enheten och i YouTube-appen. Du kan också använda evenemangslänken som du fick i e-postmeddelandet med bekräftelse på köpet. Följ aviseringen för evenemanget och vänta på att det startar.

Titta på tv:n: Se till att du är inloggad på YouTube med samma e-postadress som du använde för att köpa biljetten. Ange namnet på evenemanget i sökfältet. Du kan dessutom casta evenemanget till din smart-tv från telefonen, datorn eller surfplattan. Mer information finns här.

Vem kan anordna ett pay-per-view-evenemang? Eftersom vi testar den här funktionen är det bara ett fåtal utvalda kanaler som kan anordna ett pay-per-view-evenemang. Vi hoppas att vi snart kan göra pay-per-view-evenemang tillgängliga för fler användare.

Felsökning

Felmeddelanden

Om du ser ett felmeddelande som de nedan kan du följa dessa steg för att åtgärda det.

• Kontrollera nätverksanslutningen (försök igen).
  • Det gick inte att läsa in. Tryck om du vill försöka igen.
  • Ett fel har uppstått.

Det går inte att hitta eller komma åt ditt pay-per-view-evenemang

Om du har problem med att använda evenemangslänken som skickades via e-post:

1. Kontrollera att du är inloggad på det Google-konto som du använde för att köpa biljetten.
  2. Leta efter evenemanget på YouTube genom att söka efter namnet eller öppna avsnittet Dina filmer i kontot.
Om du inte har fått ett e-postmeddelande med evenemangslänken kontrollerar du att köpet genomfördes på ditt konto. Öppna YouTube Tryck på din profil  följt av Köp och medlemskap. Kontrollera om du köpte evenemanget på ett annat konto eller om betalningen avvisades om du inte ser köpet.