Se på arrangementer med betaling per arrangement

Du kan se på utvalgte arrangementer med betaling per arrangement på YouTube, for eksempel konserter eller humorshow, ved å kjøpe billett.

Kjøp billett

1. Sørg for at du er logget på YouTube.
  2. Finn et arrangement med betaling per arrangement ved å søke på navnet på arrangementet eller artisten.
  3. Trykk eller klikk på Kjøp billett.
  4. Følg veiledningen for å fullføre kjøpet.

Merk: Hvis du vil be om refusjon, finner du fremgangsmåten her.

Tilgjengelighet

Foreløpig er det bare i USA du kan kjøpe billetter til og se på arrangementer med betaling per arrangement.

Se på arrangementer du har betalt for

Når du har kjøpt billett, får du en e-postbekreftelse med en link du kan følge for å se på arrangementet. Hvis arrangøren har slått på direktechat, kan du chatte med andre før og under direktesendingen. Husk å følge retningslinjene for brukere. Hvis du ikke har sett på direktesendinger før, kan du finne ut mer om hvordan direktechatten fungerer.

Slik ser du sendingen på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet: Når direktesendingen starter, får du et varsel både på enheten din og i YouTube-appen. Du kan også bruke linken til sendingen som du fikk i kjøpsbekreftelsen via e-post. Følg varselet om arrangementet, og vent til sendingen starter.

Slik ser du arrangementet på TV-en: Sørg for at du er logget på YouTube med den samme e-postadressen du brukte da du kjøpte billetten. Skriv inn navnet på arrangementet i søkefeltet. Du kan også caste arrangementet til en smart-TV fra telefonen, datamaskinen eller nettbrettet. Du finner mer informasjon her.

Hvem kan være vert for arrangementer med betaling per arrangement? Fordi vi tester denne funksjonen, er det bare noen få forhåndsvalgte kanaler som kan være vert for denne typen arrangementer. Vi håper å kunne gjøre arrangementer med betaling per arrangement tilgjengelig for flere i nærmeste fremtid.

Feilsøking

Feilmeldinger

Hvis du ser en feilmelding som en av meldingene nedenfor, kan du følge denne fremgangsmåten for å løse problemet.

• «Sjekk nettverkstilkoblingen din (prøv på nytt)»
  • «Feil ved innlasting. Trykk for å prøve på nytt»
  • «Det oppsto en feil»

Kan du ikke finne eller få tilgang til arrangementer du har betalt for?

Gjør følgende hvis du har problemer med å bruke linken til arrangementet som du fikk via e-post:

1. Sørg for at du er logget på Google-kontoen du brukte da du kjøpte billetten.
  2. Finn arrangementet på YouTube ved å søke etter navnet, eller gå til «Filmene dine»-delen i kontoen din.
Hvis du ikke har fått noen link til arrangementet via e-post, må du sjekke om belastningen faktisk har gått gjennom, i kontoen din. Gå til YouTube Trykk på profilen din  og så Kjøp og medlemskap. Hvis du ikke ser belastningen noe sted, bør du sjekke om du kan ha kjøpt billetten fra en annen konto, eller om betalingen ble avvist.