Pay-per-view-evenementen bekijken

Als je een ticket koopt, kun je geselecteerde pay-per-view-evenementen op YouTube bekijken, zoals een muziekoptreden of een comedyshow.

Een ticket kopen

1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar een pay-per-view-evenement door te zoeken op de naam van het evenement of van de artiest.
  3. Tik of klik op Ticket kopen.
  4. Volg de aanwijzingen om je aankoop af te ronden.

Opmerking: Als je een terugbetaling wilt aanvragen, volg je deze stappen.

Beschikbaarheid

Je kunt momenteel pay-per-view-evenementen kopen en bekijken in de VS.

Je pay-per-view-evenement bekijken

Nadat je een ticket hebt gekocht, krijg je per e-mail een bevestiging met een link om het evenement te bekijken. Als de host van je evenement de live chat heeft aangezet, kun je vóór en tijdens het live evenement met anderen chatten. Volg daarbij altijd onze Communityrichtlijnen. Als je nog nooit livestreams hebt bekeken, lees je de basisprincipes van de live chat.

Livestreams op je computer, telefoon of tablet bekijken: Als de livestream wordt gestart, krijg je een melding op je apparaat en in de YouTube-app. Je kunt ook de link naar het evenement in de e-mail met je aankoopbevestiging gebruiken. Volg de melding naar het evenement en wacht totdat het begint.

Livestreams op je tv bekijken: Log in bij YouTube met hetzelfde e-mailadres waarmee je het ticket hebt gekocht. Voer de naam van het evenement in de zoekbalk in. Je kunt het evenement ook vanaf je telefoon, computer of tablet naar je smart-tv casten. Details vind je hier.

Wie kan een pay-per-view-evenement hosten: Deze functie bevindt zich nog in de testfase. Daarom kan maar een klein aantal vooraf geselecteerde kanalen een pay-per-view-evenement hosten. We hopen de pay-per-view-evenementen in de nabije toekomst op grotere schaal beschikbaar te maken.

Problemen oplossen

Foutmeldingen

Als je een fout ziet zoals hieronder, kun je met deze stappen het probleem oplossen.

• 'Check je netwerkverbinding (Opnieuw)'
  • 'Fout bij het laden. Tik om het opnieuw te proberen.'
  • 'Er is een fout opgetreden.'

Je kunt je pay-per-view-evenement niet vinden of openen

Als de link naar het evenement uit de e-mail niet werkt:

1. Log in op het Google-account waarmee je de aankoop hebt gedaan.
  2. Zoek de naam het evenement op YouTube op of ga naar het gedeelte 'Je films' van je account.
Als je geen link per e-mail hebt ontvangen, controleer dan of de kosten voor het evenement in rekening zijn gebracht bij je account. Ga naar YouTube, tik op je profiel  en dan Aankopen en lidmaatschappen. Als je geen afschrijving ziet, kijk dan of je het evenement via een ander account hebt gekocht of dat je betaling is geweigerd.