Pay-per-view-tapahtumien katsominen

Voit katsella YouTubesta pay-per-view-tapahtumia, kuten musiikki- tai komediaesityksiä, joihin olet ostanut lipun.

Lipun ostaminen

1. Varmista, että olet kirjautunut YouTubeen.
  2. Siirry pay-per-view-tapahtumaan hakemalla tapahtuman tai artistin nimeä.
  3. Valitse Osta lippu.
  4. Suorita ostos loppuun seuraamalla ohjeita.

Huom. Voit pyytää hyvitystä seuraamalla näitä ohjeita.

Saatavuus

Pay-per-view-tapahtumiin voi tällä hetkellä ostaa lippuja ja niitä voi katsoa Yhdysvalloissa.

Pay-per-view-tapahtuman katselu

Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostiin vahvistuksen ja linkin tapahtuman katselua varten. Jos tapahtumajärjestäjä on laittanut livechatin päälle, voit keskustella muun yleisön kanssa ennen livetapahtumaa ja sen aikana. Muista noudattaa yhteisösääntöjä. Jos et ole aiemmin katsonut livestriimejä, tutustu livechatin toimintaan.

Katselu tietokoneella, puhelimella tai tabletilla: Kun livestriimi alkaa, saat ilmoituksen laitteellesi ja YouTube-sovellukseen. Pääset striimiin myös tapahtumalinkistä, jonka sait sähköpostiin ostoksen vahvistusviestissä. Siirry tapahtumaan ilmoituksesta ja odota sen alkua.

Katselu televisiosta: Varmista, että olet kirjautunut YouTubeen sähköpostiosoitteella, jolla ostit lipun. Kirjoita tapahtuman nimi hakukenttään. Voit myös striimata tapahtuman älytelevisioon puhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Katso ohjeet täältä.

Kuka voi isännöidä pay-per-view-tapahtumaa: Ominaisuus on testivaiheessa, ja vain pieni, ennalta valittu joukko kanavia voi järjestää pay-per-view-tapahtumia. Pyrimme tuomaan pay-per-view-tapahtumat laajemmin saataville lähitulevaisuudessa.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Virheilmoitukset

Jos näet alla kuvatun virheen, korjaa se seuraamalla näitä ohjeita.

• "Tarkista verkkoyhteytesi (yritä uudelleen)."
  • "Latausvirhe. Yritä uudelleen napauttamalla."
  • "Tapahtui virhe."

Pay-per-view-tapahtumaa ei löydy, tai siihen ei voi liittyä

Jos et pääse tapahtumaan sähköpostitse saamasi linkin kautta, tee näin:

1. Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilille, jolla ostos tehtiin.
  2. Etsi tapahtuma YouTubesta hakemalla sen nimeä tai siirtymällä tililläsi "Omat elokuvat" ‑osioon.
Jos et saanut sähköpostiin tapahtumalinkkiä, varmista, että maksu on veloitettu tililtäsi. Siirry YouTubeen Napauta profiiliasi  ja sitten Ostokset ja jäsenyydet. Jos et näe veloitusta, tarkista, ostitko tapahtuman toisella tilillä tai onko maksusi hylätty.