Se pay-per-view-events

Du kan se udvalgte pay-per-view-events på YouTube, f.eks. en musikoptræden eller et comedyshow, ved at købe en billet.

Køb en billet

1. Sørg for, at du er logget ind på YouTube.
  2. Gå til et pay-per-view-event ved at søge efter eventets eller kunstnerens navn.
  3. Tryk eller klik på Køb billet.
  4. Følg vejledningen for at fuldføre dit køb.

Bemærk! Du kan anmode om en refusion ved at følge denne vejledning.

Tilgængelighed

Du kan i øjeblikket købe og se pay-per-view-events i USA.

Se dit pay-per-view-event

Når du har købt en billet, får du en mailbekræftelse med et link til at se eventet. Hvis eventets vært har aktiveret livechat, kan du chatte med andre før og under live-eventet. Husk at følge vores retningslinjer for fællesskabet. Hvis du ikke har prøvet at se livestreams før, kan du få mere at vide om det grundlæggende i livechat.

Sådan ser du videoer på din computer, telefon eller tablet: Når livestreamen starter, får du en notifikation på din enhed og i YouTube-appen. Du kan også bruge eventlinket i mailen, der bekræfter dit køb. Følg notifikationen, og vent på, at den starter.

Se på dit tv: Sørg for, at du er logget ind på YouTube med den samme mailadresse, som du brugte til at købe billetten. Angiv navnet på eventet i søgefeltet. Du kan også caste eventet til dit smart-tv fra din telefon, computer eller tablet. Få flere oplysninger her.

Hvem kan være vært for et pay-per-view-event? Da vi er ved at teste denne funktion, er det kun et lille antal forudvalgte kanaler, der kan være værter for et pay-per-view-event. Vi håber på at kunne gøre pay-per-view-events mere bredt tilgængelige i den nærmeste fremtid.

Fejlfinding

Fejlmeddelelser

Hvis du ser en fejlmeddelelse som den nedenfor, kan du følge denne vejledning for at rette den.

• "Tjek din netværksforbindelse (prøv igen)."
  • "Fejl ved indlæsning. Tryk for at prøve igen.”
  • "Der er opstået en fejl."

Kan du ikke finde eller tilgå dit pay-per-view-event

Hvis du har problemer med at bruge linket til eventet, som du fik via mail:

1. Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, der foretog købet.
  2. Søg efter eventet på YouTube ved at søge efter dets navn eller gå til sektionen "Dine film" på din konto.
Hvis du ikke har modtaget en mail med et link til eventet,  kan du tjekke, om debiteringen er blevet gennemført på din konto. Gå til YouTube Tryk på din profil  efterfulgt af Køb og medlemskaber. Hvis du ikke kan se debiteringen, kan du tjekke, om du har købt dette event fra en anden konto, eller om din betaling blev afvist.