Mirar esdeveniments de pagament per visualització

Pots mirar determinats esdeveniments de pagament per visualització a YouTube, com ara actuacions musicals o espectacles còmics, comprant una entrada.

Comprar un bitllet

1. Comprova que hagis iniciat la sessió a YouTube.
  2. Navega fins a un esdeveniment de pagament per visualització cercant el nom de l'esdeveniment o de l'artista.
  3. Toca Compra una entrada o fes-hi clic.
  4. Segueix les indicacions per completar la compra.

Nota: per sol·licitar un reembossament, segueix aquests passos.

Disponibilitat

Actualment pots comprar i mirar esdeveniments de pagament per visualització als Estats Units.

Mirar un esdeveniment de pagament per visualització

Després de comprar una entrada, rebràs una confirmació per correu electrònic amb un enllaç per mirar l'esdeveniment. Si l'amfitrió d'aquest esdeveniment ha activat el xat en directe, pots xatejar amb altres persones abans i durant l'esdeveniment en directe. Recorda seguir les nostres directrius de la comunitat i, si no coneixes les reproduccions en directe, obtén informació sobre els conceptes bàsics dels xats en directe.

Per mirar vídeos a l'ordinador, al telèfon o a la tauleta: quan comenci la reproducció en directe, rebràs una notificació al dispositiu i a l'aplicació YouTube, o bé pots utilitzar l'enllaç que hi ha al correu electrònic de confirmació de la compra. Segueix la notificació de l'esdeveniment i espera que comenci.

Per veure el contingut al televisor: comprova que hagis iniciat la sessió a YouTube amb la mateixa adreça electrònica que vas utilitzar per comprar l'entrada. Introdueix el nom de l'esdeveniment a la barra de cerca. També pots emetre l'esdeveniment al televisor intel·ligent des del telèfon, l'ordinador o la tauleta. Obtén informació aquí.

Qui pot organitzar un esdeveniment de pagament per visualització: com que estem provant aquesta funció, només un nombre reduït de canals preseleccionats pot organitzar un esdeveniment de pagament per visualització. Esperem que els esdeveniments de pagament per visualització estiguin disponibles per a més usuaris en un futur proper.

Resolució de problemes

Missatges d'error

Si veus un error com els que es mostren a continuació, segueix aquests passos per corregir-lo.

• "Comprova la connexió a la xarxa (Torna-ho a provar)".
  • "S'ha produït un error de càrrega. Toca per tornar-ho a provar".
  • "S'ha produït un error".

No puc trobar l'esdeveniment de pagament per visualització ni accedir-hi

Si tens problemes per utilitzar l'enllaç de l'esdeveniment que has rebut per correu electrònic:

1. Comprova que hagis iniciat la sessió al Compte de Google amb què s'ha fet la compra.
  2. Cerca l'esdeveniment a YouTube amb el nom o anant a la secció "Les teves pel·lícules" del teu compte.
Si no has rebut cap enllaç d'esdeveniment per correu electrònic, assegura't que el càrrec s'hagi processat al teu compte. Ves a YouTube toca el teu perfil i, a continuació, Compres i abonaments. Si no veus el càrrec, comprova si has comprat aquest esdeveniment amb un altre compte o si el pagament s'ha rebutjat.