Skakel Superdankie aan en bestuur dit

Superdankie (voorheen bekend as Kykerapplous) laat skeppers inkomste verdien en met kykers in aanraking kom wat ekstra dankbaarheid vir hul inhoud wil wys.

Kykers kan ’n prettige animasie genaamd Superdankie koop op ’n langformaatvideo of Kortvideo. Die eenmalige animasie word slegs aan die koper gewys bo-oor die langformaatvideo of Kortvideo. As ’n ekstra bonus kan kopers ook ’n eiesoortige, kleurryke en pasmaakbare opmerking in die opmerkingsafdeling plaas. Superdankie is beskikbaar teen verskillende pryspunte vir kykers om van te kies.

Kom meer te wete oor geskiktheid vir Superdankie.

Superdankie

Skakel Superdankie aan of af vir jou kanaal

Skakel Superdankie aan

Superdankie vir Kortvideo’s 🎉

Om inkomste van Superdankie te verdien, moet jy (en jou MKN) eers die Handelsprodukmodule aanvaar. Vir meer inligting oor die Handelsprodukmodule, kan jy kyk na ons Monetiseringbeleide vir YouTube-handelsprodukte.

As jy ’n rekenaar wil gebruik om Superdankie aan te skakel:

1. Meld op ’n rekenaar aan by YouTube Studio.
  2. Klik Verdien op die linkerkieslys.
  3. Klik die Supers-oortjie. Hierdie oortjie sal net beskikbaar wees as jou kanaal kwalifiseer.
  4. Klik op Begin en volg die instruksies op die skerm.
  5. As dit jou eerste keer in die Supers-afdeling is, moet jy die instruksies op die skerm volg om die Handelsprodukmodule te onderteken.
  6. Nadat jy al die instruksies voltooi het, sal “Superdankie” langs ’n skakelaar verskyn wat jy aan of af kan skakel.

Superdankie  sal verskyn op alle kwalifiserende vorige en toekomstige Kortvideo’s en lang video’s.

As jy jou mobiele toestel wil gebruik om Superdankie aan te skakel:

1. Maak die mobiele YouTube Studio-app oop.
  2. Tik aan die onderkant van die skerm op Verdien .
  3. Tik op die Supers-kaart. Indien 'n Supers-kaart nie verskyn nie, moet jy in die “Supers”-afdeling tik op Begin en dan Skakel aan.
  4. As dit jou eerste keer in die Supers-afdeling is, moet jy die instruksies op die skerm volg om die Handelsprodukmodule te onderteken.
  5. Nadat jy al die instruksies voltooi het, sal alle Supers-produkte verskyn op jou kwalifiserende:
    • Regstreekse strome en Premières (Superklets en Super Stickers)
    • Langformaatvideo’s en Kortvideo’s (Superdankie)
Notas:
  • As ’n derde party jou regte administreer, moet jy eers met hulle bevestig voordat jy Superdankie aanskakel.
  • As jy sekere Supers wil afskakel, kan jy ’n rekenaar gebruik om by YouTube Studio aan te meld. Gaan na die Supers-oortjie om die relevante Supers af te skakel.

Skakel Superdankie af

1. Meld op ’n rekenaar aan by YouTube Studio.
  2. Kies Verdien op die linkerkieslys.
  3. Klik die Supers-oortjie.
  4. Skakel die skakelaar langs “Superdankie” af.
  5. Klik op die merkblokkie in die opspringer langs “Ek verstaan die implikasies van hierdie handeling”.
  6. Klik op Skakel af.

Wanneer jy die skakelaar afskakel, sal die Superdankie-kenmerk verwyder word van al jou Kortvideo’s en langformaatvideo's. Jy kan steeds historiese verdienste hersien.

Skakel Superdankie vir jou netwerk aan

Voordat ’n kanaal in ’n netwerk Superdankie kan aanskakel, moet die netwerk toelaat dat hierdie kenmerk aangeskakel word:

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Gaan na Instellings.
  3. Klik op Ooreenkomste en aanvaar die Handelsprodukmodule.

Nadat dit aanvaar is, kan kwalifiserende kanale in jou netwerk Superdankie aanskakel.

Superdankie-opmerkings

Wanneer ’n kyker Superdankie koop, kan hulle ’n kleurvolle opmerking in die opmerkingafdeling van jou Kortvideo of langformaatvideo plaas as ’n bonus.

Jy kan sien wie Superdankie gekoop het deur die “Van Superdankie”-filter te gebruik in die opmerkingafdeling van YouTube Studio en die YouTube Studio-app. Jy kan opmerkings oor jou inhoud hersien, antwoord, ’n hartjie gee en verwyder. As ’n koper hul Superdankie-opmerking uitvee, sal dit nie in jou opmerkings verskyn nie.

Beantwoord 'n Superdankie-opmerking met 'n Kortvideo

Die Opmerkingplakker-kenmerk help jou om erkenning aan jou aanhangers te gee en dieper verbindings met hulle te bou deur jou op 'n Superdankie-opmerking te laat antwoord met 'n Kortvideo. Jou aanhanger se opmerking sal op die Kortvideo wys as 'n Superdankie-opmerking en jou aanhanger in kennis stel dat jy op hul opmerking geantwoord het.

Jy kan sien wie het Superdankie gekoop met die "Van Superdankie"-filter in die opmerkingafdeling van YouTube Studio en die mobiele YouTube Studio-app . Sodra jy die Superdankie gekry het waarop jy wil antwoord met 'n Kortvideo:

1. Maak die mobiele YouTube-app oop.
  2. Gaan na die kykbladsy van jou video of Kortvideo met die Superdankie-opmerking.
  3. Maak die Opmerkingstroom oop en vind die Superdankie-opmerking waarop jy wil antwoord.
  4. Tik onder die opmerking op Antwoord  en dan Skep 'n Kortvideo .

Jy kan gedurende die Kortvideo's-skeppingondervinding die Superdankie-opmerking sleep om dit te herposisioneer of knyp om die opmerkingplakker se grootte te verander. Kry meer inligting oor die skepping van YouTube Kortvideo's en hoe om jou Kortvideo te verbeter met ons suite kreatiewe kenmerke.

Inkomsteverslaggewing

In YouTube Analytics kan jy jou inkomste-uiteensetting vir Superdankie sien deur Inkomste en dan die Hoe jy geld maak-kaart en dan Supers te kies.

Inkomstedeling

Skeppers kry 70% van Superdankie-inkomste wat deur Google erken word. Die 70% word bereken nadat belasting en fooie afgetrek is (insluitend App Store-fooie op iOS). Transaksiekoste, insluitend kredietkaartfooie, word tans deur YouTube gedek.

Jy kry Superdankie-inkomste op dieselfde manier as wat jy advertensie-inkomste met AdSense vir YouTube kry.