Onze supportteams hebben het op dit moment erg druk. Het kan langer dan normaal duren voordat vragen via e-mail, chat en @TeamYouTube op Twitter worden beantwoord.

Advertenties melden die het beleid schenden

Als je een advertentie ziet die ongepast is of het advertentiebeleid van Google schendt, kun je deze melden.

Advertenties met beperkte content

Je ziet misschien advertenties waarin beperkte content wordt gepromoot die momenteel is toegestaan volgens ons advertentiebeleid. De beperkingen voor advertentiecontent kunnen verschillen van onze richtlijnen voor advertentievriendelijke content voor creators, waarin we uitleggen met welke soorten content creators inkomsten kunnen genereren.

Als je een bepaalde advertentie niet meer wilt zien zonder deze te melden, selecteer je bij de advertentie Meer '' of Info  en dan Advertentie blokkeren . Deze optie is alleen beschikbaar als je in Mijn advertentiecentrum aanpast welke advertenties je ziet.

Advertenties die het beleid schenden

We gebruiken een combinatie van geautomatiseerde en menselijke evaluatie om ervoor te zorgen dat advertenties voldoen aan het advertentiebeleid van Google vanaf het moment dat de advertentie wordt gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat kijkers vaker passende advertenties tegenkomen en dat we advertenties tonen die beter bij de content op het platform passen.

Toch zitten we er wel eens naast. Als dat het geval is, meld je de advertentie terwijl die wordt getoond of dien je dit formulier in. Ons team beoordeelt dan je melding en onderneemt actie als dat nodig is.

Advertenties melden via de advertentie zelf is alleen mogelijk via de mobiele en desktopversie van YouTube.

Opmerking: Als je ziet dat een van je video's als advertentie wordt gebruikt en je meer wilt weten over hoe advertentieweergaven de prestaties van je video kunnen beïnvloeden, kun je contact opnemen met ons supportteam voor creators.

1. Klik bij de advertentie op Meer '' of Info .
  2. Selecteer Advertentie melden .

Meer informatie