Rapportér annonser som bryter med retningslinjene

Hvis du ser en annonse som er upassende eller til og med i strid med Googles annonseretningslinjer, kan du rapportere den.

Annonser med begrenset innhold

Det kan hende du ser annonser som promoterer begrenset innhold, noe som er tillatt i henhold til annonseretningslinjene våre. Begrensninger for annonseinnhold kan være forskjellig fra retningslinjene for annonsørvennlig innhold, som er en oversikt over hvilke typer innhold skaperne kan tjene penger på gjennom annonser.

Hvis du ikke lenger vil se en bestemt annonse, men heller ikke vil rapportere den, velger du Mer » eller Informasjon etterfulgt av Blokker annonsen på annonsen. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du velger å tilpasse annonsene du ser via Mitt annonsesenter.

Annonser som bryter retningslinjene

Vi bruker en kombinasjon av manuell og automatisk evaluering for å sikre at annonsene overholder Googles annonseretningslinjer, helt fra annonsen opprettes. Dette sikrer en bedre annonseopplevelse for seerne og bedre annonselevering i innhold på plattformen.

Det hender imidlertid at evaluererne våre tar feil. I så fall kan du rapportere annonsen mens den fremdeles vises, eller fylle ut og sende inn dette skjemaet. Teamet vårt gjennomgår rapporten og iverksetter tiltak om nødvendig.

Funksjonen for å rapportere fra selve annonsen er bare tilgjengelig på YouTube for mobil eller datamaskin.

Merk: Hvis du oppdager at en av videoene dine blir brukt som annonse, og du vil finne ut mer om hvordan annonsevisninger kan påvirke resultatene for videoen, kan du kontakte brukerstøtten for skapere.

1. Klikk på Mer » eller Informasjon  på annonsen.
  2. Velg Rapporter annonsen .

Finn ut mer