Rapportér annoncer, der overtræder vores politikker

Hvis du ser en annonce, der er upassende eller overtræder Google Ads-politikkerne, kan du rapportere den.

Annoncer med indhold underlagt begrænsninger

Du kan muligvis se annoncer, der promoverer indhold underlagt begrænsninger, som det i øjeblikket er tilladt at annoncere for i henhold til vores annoncepolitikker. Begrænsningerne på annonceindhold kan være forskellige fra retningslinjerne for annoncørvenligt indhold for youtubere, som beskriver, hvilke specifikke typer youtuberindhold man kan tjene penge på med annoncer.

Hvis du ikke vil se en bestemt annonce igen, men du ikke vil rapportere den, skal du vælge Mere '' eller Info og så Bloker annoncen på annoncen. Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du vælger at tilpasse de annoncer, du ser, i Mit annoncecenter.

Annoncer, der overtræder vores politikker

Vi bruger en kombination af menneskelig og automatisk gennemgang til at sikre, at annoncer overholder Google Ads-politikkerne fra det øjeblik, de bliver oprettet. Dette er med til at sikre en bedre annonceoplevelse for seerne og en bedre annoncevisning på platformens indhold.

Vores gennemgange er dog ikke ufejlbarlige. Hvis der er noget, som ikke er blevet fanget, kan du rapportere annoncen direkte fra annoncevisningen eller udfylde og indsende denne formular. Vi gennemgår din rapportering og træffer eventuelt nødvendige foranstaltninger.

Rapportering direkte via annoncevisningen er kun muligt på YouTube til mobilenheder og computer.

Bemærk! Hvis du opdager, at en af dine videoer bliver brugt som en annonce, og du gerne vil vide mere om, hvordan annoncevisninger kan påvirke din videos effektivitet, kan du kontakte Youtuber-support.

1. Klik på Mere '' eller Info på annoncen.
  2. Vælg Rapportér annonce .

Få flere oplysninger