Informar d'anuncis que infringeixen les polítiques

Si veus un anunci que és inadequat o que fins i tot infringeix les polítiques d'anuncis de Google, pots informar-ne.

Anuncis amb contingut restringit

És possible que vegis anuncis que promocionen contingut restringit la publicitat del qual actualment està permesa per les nostres polítiques d'anuncis. Les restriccions sobre el contingut dels anuncis poden diferir de les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants aplicades als creadors, que delimiten quins tipus concrets de contingut de creadors són aptes per monetitzar-se amb anuncis.

Per deixar de veure un anunci concret sense informar-ne, a l'anunci, selecciona Més '' o Informació i després Bloqueja l'anunci . Aquesta opció només està disponible si decideixes personalitzar els anuncis que veus a El meu centre d'anuncis.

Anuncis que infringeixen les polítiques

Fem servir una combinació de revisió humana i automàtica per assegurar-nos que els anuncis compleixen les polítiques d'anuncis de Google des del moment en què es creen. Això permet garantir una millor experiència d'anunci per als espectadors i una millor difusió d'anuncis al contingut de la plataforma.

Tanmateix, les nostres revisions no sempre l'encerten. Si és el cas, informa de l'anunci mentre es mostra o emplena i envia aquest formulari. El nostre equip revisarà l'anunci de què has informat i, si ho considera necessari, prendrà mesures.

La funció per informar de l'anunci mentre es mostra només està disponible a YouTube per a mòbils i per a ordinadors.

Nota: si detectes que un dels teus vídeos s'utilitza com a anunci i vols obtenir més informació sobre com les visualitzacions de l'anunci poden afectar el rendiment del teu vídeo, contacta amb el nostre equip d'assistència per a creadors.

1. A l'anunci, fes clic a Més '' o Informació .
  2. Selecciona Informa de l'anunci .

Més informació