Skep YouTube Kortvideo’s met hermengde inhoud

Gebruik ons Kortvideo’s-skeppernutsgoed om inhoud waarvan jy hou uit jou unieke oogpunt aan te bied. Raak kreatief en gebruik ons hermengingopsies om oudio te hermeng of om ’n videosegment uit video’s op YouTube by te voeg.

Kortvideo’s wat met hermengde inhoud gemaak word, word aan die oorspronklike werk toegeskryf – ’n wonderlike geleentheid vir nuwe kykers om jou inhoud te ontdek!

Die bron van jou hermengde oudio kry erkenning op die Klankbiblioteek-bladsy (voorbeeld hierbo).

Tik op Klank in die Kortvideo’s-speler om ’n skakel na die bronvideo te kry, saam met ander Kortvideo’s wat dieselfde oudio gebruik.

Die bron van jou hermengde video kry erkenning in die Kortvideo’s-speler met ’n skakel na die video (voorbeeld hierbo).

Skep Kortvideo’s met hermengde oudio en effekte

Hoe om oudio by jou YouTube #shorts te voeg

Jy kan maklik jou eie Kortvideo’s skep deur oudio en effekte van die oorspronklike inhoud te gebruik.

Van die Kortvideo’s-speler af

Hoe om van ’n ander Kortvideo af te hermeng:

1. Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die Kortvideo waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik in die hoek onder links op Klank  om ander Kortvideo’s te kry wat dieselfde oudio en effek gebruik het.
  4. Tik op  GEBRUIK HIERDIE KLANK om ’n Kortvideo te skep.

Van ’n videokykbladsy af

Hoe om oudio uit ’n lang video te hermeng:

1. Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die video waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik onder die videospeler op Hermeng  en dan Klank .

Van ’n Amptelike Kunstenaarkanaal af

Hoe om oudio van ’n Amptelike Kunstenaarkanaal af te hermeng:

1. Maak die Amptelike Kunstenaarkanaal oop.
  2. Gaan na die “Gewilde klanke op Kortvideo’s”-afdeling toe
  3. Tik langs die liedjie waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik op  GEBRUIK HIERDIE KLANK om ’n Kortvideo te skep.

Jy kan ook op ’n klank tik om ander video’s te bekyk wat die liedjie bevat, of tik op  om die klank in jou biblioteek te stoor.

Stel Kortvideo’s met hermengde video bekend

Hoe om in Kortvideo’s op Kortvideo’s te REAGEER 🗣️

Van die Kortvideo’s-speler af

Hoe om van ’n ander Kortvideo af te hermeng:

1. Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die Kortvideo waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik op Meer  en dan Cut Sny hierdie video.
    • Wenk: Tik op Uitleg om ’n ander uitleg te kies.

Van ’n videokykbladsy af

Hoe om van ’n lang video af te hermeng:

1. Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die video waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik onder die videospeler op Hermeng  en dan Sny Cut.
    • Wenk: Tik op Uitleg om ’n ander uitleg te kies.

Skep Kortvideo’s met hermengde video-agtergronde

Groenskerm met ander Kortvideo’s! 🟩🤳

Van die Kortvideo’s-speler af

Hoe om van ’n ander Kortvideo af te hermeng:

1. ​Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die Kortvideo waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik op Hermeng  en dan  Groenskerm.

Van ’n videokykbladsy af

Hoe om van ’n lang video af te hermeng:

1. Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die video waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik onder die videospeler op ​Hermeng  en dan  Groenskerm.

Skep Kortvideo’s met Collab

Meer oor✨SAMEWERKING✨ met ander Kortvideo’s

Van die Kortvideo’s-speler af

Hoe om met ’n Collab uit ’n ander Kortvideo te hermeng:

1. Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die Kortvideo waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik op Hermeng  en dan Collab .

Van ’n videokykbladsy af

Hoe om met ’n Collab uit ’n langformaatvideo te hermeng:

1. Meld op ’n mobiele toestel by die YouTube-app aan.
  2. Gaan na die video waaruit jy ’n voorbeeld wil gebruik.
  3. Tik onder die videospeler op Hermeng en danCollab .

Skep ’n musiekvideohermenging in YouTube Kortvideo’s

YouTube-skeppers kan ons Kortvideo’s-skeppingnutsgoed gebruik om oudio- en visuele inhoud van musiekvideo’s regoor YouTube te hermeng. Jy kan musiekvideo-inhoud op ’n paar verskillende maniere hermeng, insluitend Groenskerm, Snoei en oudiohermenging.

Kry hier onder meer inligting oor watter tipe klankopnames en musiekvideo’s kwalifiseer om vir YouTube Kortvideo’s te hermeng.

Hoe om musiekvideo-inhoud vir YouTube Kortvideo’s te hermeng

Jy kan op ’n paar verskillende maniere hermeng:

• Groenskerm: gebruik ’n musiekvideo as die agtergrond van jou Kortvideo. Jy kan óf net die visuele element gebruik óf beide oudio en video.
  • Snoei: gebruik ’n 1-5-sekonde-segment van ’n musiekvideo. Dit sluit die oudio en die video van die musiekvideo in.
  • Oudiohermenging: gebruik tot 60 sekondes van die oudio van die musiekvideo in jou Kortvideo.

Let wel: Afhangende van vennootskapsooreenkomste met YouTube, kan sommige video’s beperk word tot 30 sekondes se oudiogebruik in Kortvideo’s

Vir meer inligting oor Snoei and Groenskerm, kyk na hierdie video’s vanaf die YouTube Creators-kanaal:

As jy ’n kort video oplaai wat jy elders geskep het, moet jy seker maak dat enige materiaal met kopiereg wat jy gebruik, goedgekeur is vir gebruik op YouTube. As jy materiaal met kopiereg gebruik, kan dit ’n Content ID-eis teen jou tot gevolg hê. En as ’n kopieregeienaar, musiekmaatskappy of verspreider vir ons ’n geldige en volledige verwyderingkennisgewing weens kopiereg teen jou kort video stuur, kan dit verwyder word, en jy kan ’n kopieregwaarskuwing kry.

Kry meer inligting oor die hermenging van inhoud

Watter inhoud kan ek gebruik om ’n Kortvideo te skep?

Jy kan ’n Kortvideo op YouTube skep met gebruik van die volgende:

• ’n Liedjie uit ons biblioteek.
  • Die oorspronklike klank vanuit baie ander Kortvideo’s- en langformaatvideo’s.
  • ’n Videosegment uit baie video’s vanaf oral op YouTube.
  • ’n Klankbaan wat met Dream Track gegenereer is. Kry meer inligting oor Dream Track.

Sommige video’s sal dalk nie beskikbaar wees nie op grond van hul privaatheidinstellings of van wie kopieregeienaarskap opgeëis het. Dit kan byvoorbeeld beide private video’s en video’s wat opgeëis word deur derdepartykopieregeienaars wat nie die inhoud vir Kortvideo’s beskikbaar gestel het nie, insluit. Ons laat skeppers ook toe om enige tyd hermenging van hul langformaatvideo’s te beperk, of om hul oorspronklike inhoud uit te vee. Uitgewers en vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik, kan ook die hermenging van hul Kortvideo’s beperk.

Let daarop dat as jy inhoud met kopiereg in jou Kortvideo’s buite YouTube se skeppernutsgoed gebruik, kan jou video ’n Content ID-eis daarteen kry, of dit kan weens ’n kopieregverwyderingsversoek verwyder word.

Kan ek ’n hermenging hermeng?

Ja, jy kan inhoud hermeng wat reeds hermeng is. Jy kan kies om die oudio te hermeng, met die Snoei-kenmerk ’n gedeelte te gebruik, met ander te Collab, of Groenskerm saam met ander te gebruik. Die bronvideo en ander daaropvolgende hermengings is in die draaibladsye sowel as die Speler-metadata.

Kan ek snitte hermeng?

Ja, jy kan ’n snit hermeng as die snit se bronvideo ook kwalifiseer vir hermenging. Alle hermengingnutsgoed wat vir jou op ’n video beskikbaar is, is ook beskikbaar vir jou op enige snit van daardie video.

Hoe weet ek wanneer iemand my inhoud hermeng?

Jy kry ’n kennisgewing wanneer jou video hermeng word. Een opsommende kennisgewing word per dag gestuur; tot drie keer per week. As jou video dus op ’n enkele dag deur verskeie skeppers hermeng word, kry jy ’n maksimum van een kennisgewing daardie dag.

Hoe kan ek die verkeer sien wat ek vanaf visuele hermengings van my inhoud gekry het?

Visuele hermengings van jou inhoud wat deur ander skeppers gemaak is, kan help om nuwe kykers na jou kanaal toe te bring.

Jy kan sien hoeveel kyke jy vanaf visuele hermengings gekry het deur jou reikwydteverslae te bekyk en volgens die “Hermengde video”-verkeerbron te sorteer.

Hoe beperk ek die gebruik van my inhoud in ander mense se Kortvideo’s?

Kortvideo’s wat jy skep, word outomaties ingeteken vir hermenging op YouTube. Slegs vennote wat toegang tot YouTube Studio Inhoudbestuurder het, kan hulle op die oomblik onttrek.

Jy kan hermenging vir langformaatvideo’s op jou kanaal beperk deur hierdie stappe te volg:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik ’n video se titel of miniprent.
  4. Rollees en dan Klik WYS MEER.
  5. Rollees om “Kortvideo’s-hermenging” te kry en dan Kies of hermenging toegelaat word.
  6. Klik STOOR.

Voorkeure vir “Kortvideo’s-hermenging” kan ook in groot maat gewysig word en wanneer jy van jou rekenaar af oplaai.

As ek YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik, hoe kan ek die hervermenging van my inhoud beheer?

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik.

Jou lisensiebepalings met YouTube laat toe dat jou inhoud deur ander skeppers hermeng word wanneer hulle ’n Kortvideo maak, tensy jy ’n keuse maak om jou kwalifiserende inhoud te onttrek. Alle inhoud wat jy nie gekies het om te onttrek nie, sal by verstek aanvaar word vir hermenging. Dit sluit enige nuwe inhoud in wat jy oplaai. Inhoud wat jy onttrek het, sal onttrek bly.

Jou lisensiebepalings met YouTube laat toe dat jou inhoud deur ander skeppers hervermeng word wanneer hulle ’n Kortvideo maak, tensy jy ’n keuse maak om jou kwalifiserende inhoud te onttrek. Alle inhoud wat jy nie gekies het om te onttrek nie, sal by verstek aanvaar word vir voorbeeldneming. Dit sluit enige nuwe inhoud in wat jy oplaai. Inhoud wat jy onttrek het, sal onttrek bly.

Jou inhoud, insluitend Kortvideo's en langvormvideo's, word by verstek vir hervermenging beskikbaar gestel. Deur hervermenging van jou inhoud toe te laat, kan dit skeppings regoor YouTube inspireer en moontlik jou reikwydte na nuwe gehore uitbrei.

As jy YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik, kan jy die hervermenging van jou inhoud enige tyd beperk. Om hervermenging te beperk:

1. Meld by Studio Inhoudbestuurder aan.
  2. Kies Instellings op die linkerkieslys.
  3. Op die Oorsig-oortjie, soek “YouTube Kortvideo's Remix” en ontmerk die blokkie. As jy hierdie instelling afskakel, sal dit alle bestaande hervermengings wat van jou inhoud gemaak is, demp.
  4. Klik op STOOR.

Voorkeure vir “Kortvideo's-voorbeeldneming” kan ook in groot maat gewysig word en wanneer jy van jou rekenaar af oplaai.

Wat gebeur wanneer die inhoud wat ek hermeng beperk, geredigeer of uitgevee word?

Oudiohermengings wat jy skep, word gedemp, gestel as ongelys, en geskeduleer om uitgevee te word 30 dae nadat die oorspronklike skepper hul werk uitgevee of hermenging daarvan beperk het. Jy kry ’n e-pos oor die verandering sodat jy jou video sonder die hermengde oudio deur YouTube Studio kan aflaai voordat dit uitgevee word. Jy kan dan jou video weer oplaai met ander oudio.

Videohermengings wat jy skep, word uitgevee nadat die oorspronklike skepper hul video uitgevee of die gebruik daarvan beperk het. Jy kry ’n e-pos wanneer dit gebeur. Jy mag dalk nie gelisensieer word om weer jou Kortvideo op YouTube te laai met die oorspronklike hermengde video nie, maar kyke wat jou Kortvideo opgebou het, tel vir jou leeftydkyke.

Wat gebeur wanneer ek hermenging beperk, my video uitvee, of wysigings in YouTube Studio maak?

Deur hermenging in YouTube Studio te beperk, jou video uit te vee, of ’n video in YouTube Studio wasig te maak of te knip, word hermengingskeppers in kennis gestel dat:

• Oudiohermengings word:
  • Videohermengings word uitgevee.

As jy hermenging beperk of jou video uitvee, sal dit ook voorkom dat enige toekomstige hermengings geskep word.

Hoekom is my Kortvideo gedemp?

Hermengings wat jy met hermengde oudio skep, kan gedemp word wanneer die oorspronklike skepper die hermenging van hul werk beperk, dit uitvee, of redigerings aan hul video in YouTube Studio maak deur dit wasig te maak of te knip. Indien enige van hierdie situasies voorkom, word ’n e-pos aan jou gestuur om jou te laat weet jou kort video is:

Jy kan jou video sonder die hermengde oudio in YouTube Studio aflaai voordat dit uitgevee word. Jy kan jou video dan weer oplaai – hierdie keer met ’n ander klankbaan, aangesien jy dalk nie meer toestemming het om die oorspronklike hermengde oudio te gebruik nie.

Hoe werk Dream Track?

YouTube toets voortdurend nuwe, eksperimentele kenmerke. Hierdie kenmerk is tans net vir ’n beperkte stel skeppers in die Verenigde State van Amerika en op sekere mobiele toestelle beskikbaar. Die beperkte eksperiment is bedoel om seker te maak dat ons gepaste stappe doen om te leer en te bou vir enige toekomstige iterasies van die produk.

Internasionale gehore kan die klankbaan gebruik soos dit is om hulle in hulle eie Kortvideo’s te hermeng.

Dream Track in Kortvideo’s is ’n eksperimentele liedjieskeppingnutsding waarmee skeppers ’n unieke klankbaan van 30 sekondes kan skep met die stemme van kunstenaars wat daarop ingeteken het. Dit kombineer die kundigheid van Google DeepMind en YouTube se mees innoverende navorsers en die kundigheid van ons musiekbedryfvennote om nuwe maniere beskikbaar te maak waarop skeppers op Kortvideo’s saam met kunstenaars kan skep en met hulle in interaksie kan tree.

Wanneer ’n klankbaan gepubliseer is, kan enigiemand die AI-gegenereerde klankbaan gebruik soos dit is om dit in hulle eie Kortvideo’s te hermeng. Hierdie AI-gegenereerde klankbane sal ’n teksetiket hê wat aandui dat hulle met Dream Track geskep is. Ons begin met ’n beperkte stel skeppers in die Verenigde State en kunstenaars wat daarop ingeteken het. Ons hoop om dit uit te brei op grond van die terugvoer uit hierdie eksperimente.

YouTube se gemeenskapsriglyne is van toepassing op alle inhoud op YouTube, insluitend inhoud wat deur Dream Track gegenereer is, en ons bly daartoe verbind om enige materiaal te verwyder wat ons beleide oortree. Kry meer inligting oor kanaalmonetiseringbeleide en Kortvideo’s-monetiseringbeleide vir Dream Track.