Crear curts de YouTube fent remixos de contingut

Utilitza les nostres eines de creació de curts per donar el teu toc personal al contingut que més t'agrada. Deixa volar la teva creativitat i utilitza les nostres opcions per fer un remix d'un àudio o afegir un segment de qualsevol dels vídeos de YouTube.

Els curts creats amb remixos de contingut s'atribueixen a l'obra original; per tant, és una oportunitat excel·lent perquè espectadors nous descobreixin el teu contingut.

La font de l'àudio utilitzat per fer el remix s'especifica a la pàgina de la biblioteca de sons (exemple anterior).

Toca So al reproductor de Shorts i obtindràs un enllaç al vídeo original juntament amb altres curts que utilitzen el mateix àudio.

La font del vídeo utilitzat per fer el remix s'especifica al reproductor de Shorts amb un enllaç al vídeo (exemple anterior).

Crear curts amb àudio i efectes utilitzats per fer un remix

Com pots afegir àudio als #curts de YouTube

Pots crear fàcilment els teus propis curts amb àudio i efectes del contingut original.

Des del reproductor de Shorts

Per fer un remix d'un altre curt:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al curt de què vols extreure una mostra.
  3. A l'extrem inferior dret, toca So per trobar altres curts que han utilitzat el mateix àudio i efecte.
  4. Toca UTILITZA AQUEST SO per crear un curt.

Des de la pàgina de visualització d'un vídeo

Per fer un remix de l'àudio d'un vídeo llarg:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al vídeo de què vols extreure una mostra.
  3. A sota del reproductor de vídeo, toca Remix i, a continuació, So .

Des d'un canal oficial d'artista

Per fer un remix d'un àudio des d'un canal oficial d'artista:

1. Obre el canal oficial d'artista.
  2. Ves a la secció "Sons populars de Shorts".
  3. Al costat de la cançó de què vols extreure una mostra, toca UTILITZA AQUEST SO per crear un curt.

També pots tocar un so per veure altres vídeos que inclouen la cançó o bé tocar per desar-lo a la biblioteca.

Introducció als curts amb vídeos utilitzats per fer un remix

Com pots RESPONDRE a curts a Shorts 🗣️

Des del reproductor de Shorts

Per fer un remix d'un altre curt:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al curt de què vols extreure una mostra.
  3. Toca Remix i, a continuació, Retalla Retalla aquest vídeo.
  • Consell: per triar un altre disseny, toca Disseny.

Des de la pàgina de visualització d'un vídeo

Per fer un remix d'un vídeo llarg:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al vídeo de què vols extreure una mostra.
  3. A sota del reproductor de vídeo, toca Remix i, a continuació, Retalla Retalla.
  • Consell: per triar un altre disseny, toca Disseny.

Crear curts amb vídeos utilitzats per fer un remix de fons

Pantalla verda amb altres curts! 🟩🤳

Des del reproductor de Shorts

Per fer un remix d'un altre curt:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al curt de què vols extreure una mostra.
  3. Toca Remix i, a continuació, Pantalla verda.
  • Consell: per triar un altre disseny, toca Disseny.

Des de la pàgina de visualització d'un vídeo

Per fer un remix d'un vídeo llarg:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al vídeo de què vols extreure una mostra.
  3. A sota del reproductor de vídeo, toca Remix i, a continuació, Pantalla verda.
  • Consell: per triar un altre disseny, toca Disseny.

Crear curts amb Col·lab

Com pots ✨COL·LABORAR✨ amb altres curts 🙌

Des del reproductor de Shorts

Per fer un remix utilitzant Col·lab amb un altre curt:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al curt de què vols extreure una mostra.
  3. Toca Remix i, a continuació, Col·laboració

Des de la pàgina de visualització d'un vídeo

Per fer un remix utilitzant Col·lab amb un vídeo llarg:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube en un dispositiu mòbil.
  2. Ves al vídeo de què vols extreure una mostra.
  3. A sota del reproductor de vídeo, toca Remix i, a continuació, Col·laboració .

Crear un remix de vídeos musicals a YouTube Shorts

Els creadors de YouTube poden fer servir les nostres eines de creació de curts per fer remixos de contingut visual i d'àudio a partir dels vídeos musicals que hi ha YouTube. Pots fer remixos de contingut de vídeos musicals de diverses maneres, com ara amb la funció Pantalla verda, la funció Retallar i remixos d'àudio.

Obtén més informació a continuació sobre quins tipus de gravacions de so i de vídeos musicals són aptes per fer-ne remixos per a YouTube Shorts.

Com es poden fer remixos de contingut de vídeos musicals per a YouTube Shorts

Hi ha diverses maneres de fer un remix:

• Pantalla verda: extreu una mostra d'un vídeo musical per utilitzar-la com a fons del teu curt. Pots extreure una mostra només de la imatge o bé de l'àudio i del vídeo.
  • Retallar: utilitza un segment d'entre 1 i 5 segons d'un vídeo musical. Inclou l'àudio i el vídeo del vídeo musical.
  • Remix d'àudio: extreu una mostra de fins a 60 segons de l'àudio del vídeo musical al teu curt.

Nota: en funció dels acords de col·laboració amb YouTube, és possible que alguns vídeos tinguin una limitació d'ús de 30 segons d'àudio a Shorts.

Per obtenir més informació sobre les funcions Retallar i Pantalla verda, dona una ullada a aquests vídeos del canal YouTube Creators:

Si penges un vídeo curt que has creat en un altre lloc, assegura't que tens permís per utilitzar a YouTube tot el material protegit per drets d'autor que inclogui. Si utilitzes material protegit per drets d'autor, pot ser que rebis una reclamació de Content ID. A més, si el propietari dels drets d'autor, la discogràfica de l'artista o el distribuïdor ens envia un avís de retirada per infracció dels drets d'autor vàlid i complet contra el teu vídeo curt, és possible que se suprimeixi i que rebis un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor.

Més informació sobre com es poden fer remixos de contingut

Quin contingut puc utilitzar per crear un curt?

Pots crear un curt a YouTube amb:

• Una cançó de la nostra biblioteca.
  • L'àudio original de molts altres curts i vídeos de format llarg.
  • Un segment de vídeo d'algun dels molts vídeos de YouTube.
  • Una banda sonora generada per Pista fantàstica. Obtén més informació sobre Pista fantàstica.

És possible que alguns vídeos no estiguin disponibles en funció de la configuració de privadesa o de si algú ha reclamat la propietat dels drets d'autor. Per exemple, això pot incloure vídeos privats i vídeos reclamats per propietaris de drets d'autor de tercers que no han definit que el contingut estigui disponible per a Shorts. També permetem als creadors limitar la possibilitat de fer remixos dels seus vídeos llargs o suprimir el seu contingut original en qualsevol moment. Els editors i els partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio també poden limitar la possibilitat de fer remixos dels seus curts.

Tingues en compte que, si utilitzes contingut protegit per drets d'autor als teus curts creats fora de les eines de creació de YouTube, és possible que el teu vídeo rebi una reclamació de Content ID o que se suprimeixi a causa d'una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor.

Puc fer un remix d'un remix?

Sí, pots fer un remix de contingut que ja s'hagi utilitzat per fer un remix. Pots fer un remix de l'àudio, utilitzar la funció Retallar, fer col·laboracions o utilitzar Pantalla verda amb altres persones. El vídeo original i els remixos posteriors es troben a les pàgines pivot i a les metadades del reproductor.

Puc fer remixos de clips?

Sí, pots fer un remix d'un clip si el vídeo original també és apte per fer-ne un remix. Totes les eines de remixos que tens disponibles en un vídeo també estan disponibles en qualsevol clip del vídeo en qüestió.

Com puc saber quan algú fa un remix del meu contingut?

Rebràs una notificació quan es faci un remix d'un vídeo teu. S'envia una notificació de resum al dia fins a tres cops per setmana. Per tant, si diversos creadors fan un remix del teu vídeo en un sol dia, rebràs un màxim d'una notificació aquest dia.

Com puc veure el trànsit que he obtingut de remixos visuals del meu contingut?

Els remixos visuals del teu contingut que han creat altres creadors poden ajudar-te a atreure espectadors nous al teu canal.

Per veure quantes visualitzacions has rebut de remixos visuals, consulta els informes d'abast i ordena per la font de trànsit "Vídeo utilitzat per fer un remix".

Com puc restringir l'ús del meu contingut als curts d'altres persones?

Els curts que crees s'activen automàticament per fer remixos a YouTube. En aquests moments, només els poden desactivar els partners que tenen accés al Gestor de continguts de YouTube Studio.

Pots limitar els remixos dels vídeos de format llarg del teu canal seguint aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Contingut.
  3. Fes clic al títol o a la miniatura d'un vídeo.
  4. Desplaça't i després fes clic a MOSTRA'N MÉS.
  5. Desplaça't fins a "Remixos en curts" i després tria si vols permetre fer remixos.
  6. Fes clic a DESA.

Les preferències de "Remixos en curts" també es poden editar de manera massiva i en penjar un vídeo des de l'ordinador.

Si utilitzo el Gestor de continguts de YouTube Studio, com puc controlar els remixos que es fan del meu contingut?

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio. Contacta amb el teu gestor de Partners de YouTube per obtenir accés.

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

Les condicions de llicència que tens amb YouTube permeten que altres creadors puguin fer remixos del teu contingut quan creen un curt, tret que decideixis desactivar el teu contingut apte. De manera predeterminada i tret que indiquis el contrari, es podrà crear un remix del teu contingut, inclòs el contingut nou que pengis. El contingut que hagis desactivat continuarà estant desactivat.

Les condicions de llicència que tens amb YouTube permeten que altres creadors puguin fer remixos del teu contingut quan creen un curt, tret que decideixis desactivar el teu contingut apte. De manera predeterminada i tret que indiquis el contrari, es podrà extreure una mostra del teu contingut, inclòs el contingut nou que pengis. El contingut que hagis desactivat continuarà estant desactivat.

De manera predeterminada, el teu contingut, inclosos els curts i els vídeos llargs, està disponible per fer-ne remixos. Si permets que es facin remixos del teu contingut, pot servir d'inspiració per als creadors a YouTube i, potencialment, et pot ajudar a arribar a públics nous.

Si utilitzes el Gestor de continguts de YouTube Studio, pots limitar els remixos que es fan del teu contingut en qualsevol moment. Per restringir els remixos:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. A la pestanya Visió general, cerca "Remix de YouTube Shorts" i desmarca la casella. Si desactives aquesta opció de configuració, se silenciaran tots els remixos que s'hagin fet del teu contingut.
  4. Fes clic a DESA.

Les preferències de "Mostratge de curts" també es poden editar de manera massiva i en pujar un vídeo des de l'ordinador.

Què passa quan el contingut que utilitzo en un remix es restringeix, s'edita o se suprimeix?

Els remixos d'àudio que hagis creat se silenciaran, es definiran com a ocults i es programaran per suprimir-se 30 dies després que el creador original suprimeixi l'obra o en restringeixi l'ús en remixos. T'enviarem un correu electrònic sobre el canvi perquè puguis baixar el vídeo des de YouTube Studio sense l'àudio utilitzat per fer el remix abans que se suprimeixi. A continuació, podràs tornar a penjar el vídeo amb un altre àudio.

Els remixos de vídeo que hagis creat se suprimiran després que el creador original suprimeixi el vídeo o en restringeixi l'ús. Rebràs un correu electrònic quan això passi. És possible que no tinguis llicència per tornar a penjar el curt a YouTube amb el vídeo original utilitzat per fer el remix, però les visualitzacions que hagi acumulat el teu curt comptaran per a les visualitzacions totals.

Què passa quan limito la possibilitat de fer remixos, suprimeixo el meu vídeo o faig canvis a YouTube Studio?

Si limites la possibilitat de fer remixos a YouTube Studio, suprimeixes el vídeo, o desenfoques o retalles un vídeo a YouTube Studio, els creadors que hagin fet remixos rebran les notificacions següents:

• Els remixos d'àudio:
  • Els remixos de vídeo s'han suprimit.

Si restringeixes la possibilitat de fer remixos o suprimeixes el vídeo, tampoc no se'n podran crear remixos en el futur.

Per què el meu curt s'ha silenciat?

Els remixos que crees amb àudio utilitzat per fer un remix es poden silenciar sempre que el creador original restringeixi els remixos de l'obra, la suprimeixi o faci canvis al seu vídeo a YouTube Studio mitjançant Desenfoca o Retalla. En qualsevol d'aquests casos, rebràs un correu electrònic per informar-te que el curt:

Abans que se suprimeixi, pots baixar el vídeo sense l'àudio utilitzat per fer el remix a YouTube Studio. A continuació, pots tornar a penjar el vídeo; aquesta vegada amb una altra banda sonora, perquè és possible que ja no tinguis permís per utilitzar l'àudio original utilitzat per fer el remix.

Com funciona Pista fantàstica?

YouTube prova constantment funcions experimentals noves. Actualment, aquesta funció només està disponible per a un conjunt limitat de creadors als Estats Units Aquest experiment limitat està pensat per assegurar-nos que estiguem seguint els passos adequats per aprendre i crear possibles iteracions futures del producte.

El públic de tot el món pot utilitzar les bandes sonores tal com són per fer-ne remixos i utilitzar-los en els seus propis curts.

El nostre primer experiment a Shorts va consistir en una col·laboració amb artistes seleccionats i les seves veus generades per IA. Ara hem afegit una altra opció per generar pistes només instrumentals a Shorts amb l'ajuda de la IA.

Un cop es publica una banda sonora generada per IA, qualsevol persona la pot utilitzar per fer-ne remixos als seus curts. Aquestes bandes sonores generades per IA tindran una etiqueta de text que indicarà que s'han creat amb Pista fantàstica. Començarem amb un conjunt limitat de creadors dels Estats Units i d'artistes que s'hi han donat d'alta. A partir dels suggeriments d'aquests experiments, esperem ampliar aquesta funció.

Les directrius de la comunitat de YouTube s'apliquen a tot el contingut de YouTube, inclòs el contingut generat per Pista fantàstica, i mantenim el nostre compromís de suprimir tot el material que infringeixi les nostres polítiques. Obtén més informació sobre les polítiques de monetització de canals i les polítiques de monetització de Shorts per a Pista fantàstica.