Itemlabels verwijderen

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Studio Content Manager gebruiken. Neem contact op met je YouTube-partnermanager om toegang te krijgen.
Als je de best practices voor itemlabels volgt, moet je misschien labels van je items verwijderen of labels uit Content Manager verwijderen om onder de limieten te blijven.

Labels van items verwijderen

Je kunt labels van je items verwijderen via de pagina Itemlabels of via de pagina Items :

Via de pagina Itemlabels

Zo verwijder je labels van je items op de pagina Itemlabels:

1. Log in bij Studio Content Manager.
  2. Selecteer Itemlabels in het linkermenu.
  3. Klik op de naam van een itemlabel.
  4. Vink op de detailpagina van het itemlabel de vakjes aan naast de items waarvan je het label wilt verwijderen.
    • Vink bovenaan het vakje Alles selecteren aan om alle items op de pagina te selecteren.
    • Als je alle items op alle pagina's wilt selecteren, vink je bovenaan het vakje Alles selecteren aan en klik je op Alle overeenkomende items selecteren.
  5. Klik in de bovenste banner op VERWIJDEREN VAN LABEL.
Via de pagina Items

Zo verwijder je labels van je items op de pagina Items:

1. Log in bij Studio Content Manager.

2. Selecteer Items in het linkermenu.
  3. Vink het vakje aan naast de items waarvan je labels wilt verwijderen.
    • Vink bovenaan het vakje Alles selecteren aan om alle items op de pagina te selecteren.
    • Als je alle items op alle pagina's wilt selecteren, vink je bovenaan het vakje Alles selecteren aan en klik je op Alle overeenkomende items selecteren.
  4. Klik in de bovenste banner op Itemlabels updaten .
  5. Zoek naar een itemlabel.
  6. Vink het vakje aan naast het itemlabel en dan VERWIJDEREN.

Je kunt ook itemlabels van meerdere items tegelijk verwijderen met de csv-template Itemupdate. Voer in de kolom add_asset_labels de itemlabels in die je wilt verwijderen. Typ 'yes' in de kolom clear_labels.

Itemlabels verwijderen uit Content Manager

Je kunt itemlabels afzonderlijk of bulksgewijs verwijderen uit Content Manager:

Een itemlabel verwijderen

Zo verwijder je afzonderlijke itemlabels uit Content Manager:

1. Log in bij Studio Content Manager.
  2. Selecteer Itemlabels in het linkermenu.
  3. Zoek het itemlabel dat je wilt verwijderen.
  4. Klik op de naam van het itemlabel.
  5. Selecteer Metadata in het linkermenu op de detailpagina van het itemlabel.
  6. Klik op ITEMLABEL VERWIJDEREN.
Meerdere itemlabels tegelijk verwijderen

Zo verwijder je meerdere itemlabels bulksgewijs uit Content Manager:

1. Log in bij Studio Content Manager.
  2. Selecteer Itemlabels in het linkermenu.
  3. Vink de selectievakjes aan naast de itemlabels die je wilt verwijderen.
    • Vink bovenaan het vakje Alles selecteren aan om alle items op de pagina te selecteren.
    • Als je alle items op alle pagina's wilt selecteren, vink je bovenaan het vakje Alles selecteren aan en klik je op Alle overeenkomende items selecteren.
  4. Klik in de bovenste banner op VERWIJDEREN.

Houd rekening met het volgende: Als je een itemlabel verwijdert, worden ook alle op labels gebaseerde campagnes gedeactiveerd die met dat label zijn gemaakt.