Slett etiketter for innholdselementer

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube Studio-innholdsbehandlingen. Kontakt YouTube-partneradministratoren din for å få tilgang.
Hvis du følger de anbefalte fremgangsmåtene for etiketter for innholdselementer, må du kanskje fjerne noen etiketter fra innholdselementene eller slette etiketter fra innholdsbehandlingen for å holde deg innenfor grensene.

Fjern etiketter fra innholdselementer

Du kan fjerne etiketter fra innholdselementene dine på Etiketter for innholdselementer- eller Innholdselementer-siden .

På Etiketter for innholdselementer-siden

Slik fjerner du etiketter fra innholdselementene dine på Etiketter for innholdselementer-siden:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. På menyen til venstre velger du Etiketter for innholdselementer .
  3. Klikk på navnet på en etikett.
  4. På detaljsiden for etiketten merker du av for innholdselementene du vil fjerne etiketten fra.
    • For å velge alle innholdselementene på en side merker du av i «Velg alle»-boksen øverst.
    • For å velge alle innholdselementene på alle sidene merker du av i «Velg alle»-boksen øverst og klikker på «Velg alle som samsvarer».
  5. På banneret øverst klikker du på FJERN FRA ETIKETTEN.
På Innholdselementer-siden

Slik fjerner du etiketter fra innholdselementene dine på Innholdselementer-siden:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.

2. På menyen til venstre velger du Innholdselementer .
  3. Merk av i boksen ved siden av innholdselementene du vil fjerne etiketter fra.
    • For å velge alle innholdselementene på en side merker du av i «Velg alle»-boksen øverst.
    • For å velge alle innholdselementene på alle sidene merker du av i «Velg alle»-boksen øverst og klikker på «Velg alle som samsvarer».
  4. På banneret øverst klikker du på Oppdater etikettene for innholdselementer .
  5. Søk etter en etikett.
  6. Merk av i boksen ved siden av etiketten etterfulgt av FJERN.

Du kan også fjerne etiketter fra flere innholdselementer samtidig ved å bruke CSV-malen Oppdatering av innholdselementer. Da skriver du inn navnet på etikettene du vil slette, i kolonnen add_asset_labels. Skriv «ja» i kolonnen clear_labels.

Slett etiketter for innholdselementer fra innholdsbehandlingen:

Du kan slette etiketter enkeltvis eller samlet i innholdsbehandlingen:

Slett etiketter for innholdselementer

Slik sletter du etiketter enkeltvis i innholdsbehandlingen:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. På menyen til venstre velger du Etiketter for innholdselementer .
  3. Søk etter etiketten du vil slette.
  4. Klikk på navnet på etiketten.
  5. På detaljsiden for etiketten velger du Metadata på menyen til venstre.
  6. Klikk på SLETT ETIKETTEN FOR INNHOLDSELEMENTET.
Slett flere etiketter for innholdselementer samtidig

Slik sletter du flere etiketter samtidig i innholdsbehandlingen:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. På menyen til venstre velger du Etiketter for innholdselementer .
  3. Merk av i boksene ved siden av etikettene du vil slette.
    • For å velge alle innholdselementene på en side merker du av i «Velg alle»-boksen øverst.
    • For å velge alle innholdselementene på alle sidene merker du av i «Velg alle»-boksen øverst og klikker på «Velg alle som samsvarer».
  4. På banneret øverst klikker du på SLETT.

Merk: Når du sletter en etikett, deaktiveres eventuelle etikettbaserte kampanjer som ble opprettet med denne etiketten.