Ensiesityksen personointi

Saat ensiesityksestä parhaan hyödyn, kun teet siitä omannäköisesi. Valitse haluamasi lähtölaskennan teema, kaupallista ensiesitys tai näytä yleisölle traileri.

Lähtölaskennan teeman valitseminen

Kaksi minuuttia ennen ensiesityksen alkua sinä ja katsojasi näette reaaliaikaisen lähtölaskennan videon ensiesitykseen. Voit valita lähtölaskennalle haluamasi teeman.

1. Lataa video YouTube Studiosta.
  2. Ajoita lataus Näkyvyys-vaiheessa ensiesitykseksi.
  3. Klikkaa Määritä ensiesitys.
  4. Valitse ajastin kohdasta "Valitse ajastimen teema".

Trailerin näyttäminen

Herätä liveyleisösi kiinnostus tulevaan videoosi näyttämällä sen traileri Ensiesitys-sivulla. Traileri näkyy katselusivulla ennen ensiesityksen alkamista.

1. Lataa traileri YouTube-kanavallesi tavallisen videon tapaan.
  2. Lataa ensiesitysvideo YouTube Studiosta.
  3. Ajoita video Näkyvyys-vaiheessa ensiesitykseksi.
  4. Klikkaa Määritä ensiesitys.
  5. Klikkaa "Lisää traileri" ‑kohdasta Lisää ja valitse traileri.
Vaatimukset

Ominaisuus on saatavilla sisällöntuottajille, joilla on yli 1 000 tilaajaa ja jotka eivät ole saaneet varoituksia yhteisösääntöjen rikkomisesta.

Vaatimukset
  • Videotyyppi: Mikä tahansa YouTuben tukema videotyyppi.
  • Videon kesto: vähintään 15 sekuntia, enintään 3 minuuttia.
  • Kuvasuhde ja resoluutio: Suosittelemme, että videossa on sama kuvasuhde ja resoluutio kuin ensiesitysvideossa.
  • Audion ja videon oikeudet: Varmista, että traileri ei loukkaa muun sisällön oikeuksia.
  • Varmista, ettei käyttämäsi sisältö riko yhteisösääntöjä.
  • Video ei voi olla aiemmin ensiesityksessä ollut video.

Ensiesityksen kaupallistaminen

Voit ansaita rahaa videon ensiesityksestä useilla tavoilla.

Mainokset

Jos kanavasi voi ansaita mainostuloja, voit laittaa mainokset päälle ja näyttää ensiesityksen aikana videota edeltäviä mainoksia. Kesken videon näkyvät ja videon jälkeiset mainokset eivät ole käytettävissä ensiesityksen aikana.

Ensiesityksen päätyttyä mainokset näkyvät kanavan latausten oletusasetusten mukaisesti.

Lue, miten voit laittaa mainokset päälle videossa tai muuttaa latausten oletusasetuksia.

Super Chat ja Super Stickers

Super Chat ja Super Stickersit ovat tapoja, joilla katsojat voivat saada tubettajan huomion livechatissa. Katsojat voivat ostaa Super Chat ‑viestejä, jotka näkyvät livechatissa korostettuina. Voit laittaa Super Chatin ja Super Stickersin päälle katsojille ennen ensiesitystä ja sen aikana.

Katso, voitko käyttää Super Chatia ja Super Stickersiä.

Kanavajäsenyydet

Jos täytät ehdot, voit hyödyntää kanavajäsenyyksien etuja, esimerkiksi vain jäsenille tarkoitettua chatia. Muita etuja ovat omat emojit ja uskollisuusmerkit.

Lue lisää kanavajäsenyyksistä.