Tilpas din premierevideo

Du kan tilpasse din premierevideo for at få mest muligt ud af den. Vælg et andet nedtællingstema, aktivér indtægtsgenerering for din premierevideo, eller vis en trailer for den.

Vælg et nedtællingstema

To minutter før din premierevideo starter, får du og dine seere vist en livevideo, der tæller ned til din premierevideo. Du kan vælge fra en liste med nedtællingstemaer.

1. Upload en video i YouTube Studio.
  2. Under trinnet "Synlighed" skal du planlægge din upload som en premierevideo.
  3. Klik på Konfigurer premierevideo.
  4. Under "Vælg nedtællingstema" skal du vælge et nedtællingsur.

Vis en trailer

Gør dine liveseere spændte på at se din kommende video ved at vise en trailer for den på premieresiden. Traileren bliver afspillet for seerne på afspilningssiden, inden premierevideoen starter.

1. Upload din trailer til din YouTube-kanal, på samme måde som du normalt uploader indhold.
  2. Gå til YouTube Studio, og upload den video, du vil give premiere.
  3. Under trinnet "Synlighed" skal du planlægge videoen som en premiere.
  4. Klik på Konfigurer premierevideo.
  5. Under "Tilføj en trailer" skal du klikke på Tilføj og vælge din trailer.
Kvalificering

Denne funktion er tilgængelig for youtubere med mere end 1.000 abonnenter og ingen strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet

Krav
  • Videotype: Brug en hvilken som helst videotype, som er understøttet af YouTube.
  • Videolængde: Mellem 15 sekunder og 3 minutter.
  • Billedformat og opløsning: Vi anbefaler det samme billedformat og den samme opløsning som premierevideoen.
  • Rettigheder til lyd og video: Sørg for, at traileren ikke krænker andet indhold.
  • Sørg for, at der ikke er noget indhold, som overtræder vores retningslinjer for fællesskabet.
  • Det må ikke være en tidligere premierevideo.

Tjen penge på din premierevideo

Der er forskellige måder, du kan tjene penge på, når du giver din video premiere:

Annoncer

Hvis din kanal er kvalificeret til annonceindtægter, kan du aktivere annoncer, så de vises før afspilningen af premierevideoen. Annoncer midt i eller efter afspilningen er ikke tilgængelige under premierevideoen.

Når premierevideoen er slut, følger vi din kanals standardindstillinger for uploads og annoncer.

Se, hvordan du aktiverer annoncer for din video eller ændrer dine standardindstillinger for uploads.

Super Chat og Super Stickers

Med Super Chat og Super Stickers kan youtubere og deres fans komme i kontakt med hinanden i livechat. Seere kan købe Super Chats for at fremhæve deres meddelelse i livechat. Du kan aktivere Super Chat og Super Stickers for seere før og under premierevideoen.

Find ud af, om du er kvalificeret til Super Chat og Super Stickers.

Kanalmedlemskaber

Hvis du er kvalificeret, kan du bruge fryns til kanalmedlemmer, f.eks. livechat, der kun er for medlemmer. Du får også fryns såsom tilpassede emojis og loyalitetsbadges.

Få flere oplysninger om kanalmedlemskaber.