Personalitzar una estrena

Pots personalitzar una estrena per treure'n el màxim profit. Per exemple, pots triar un altre tema de compte enrere, monetitzar l'estrena o mostrar un tràiler.

Triar un tema de compte enrere

Dos minuts abans que s'iniciï l'estrena, els teus espectadors i tu veureu un vídeo en directe amb un compte enrere fins que s'estreni el teu vídeo. Pots triar l'opció que vulguis de la llista de temes de compte enrere.

1. A YouTube Studio, penja un vídeo.
  2. Al pas "Visibilitat", programa la pujada com a estrena.
  3. Fes clic a Configura l'estrena.
  4. A "Selecciona el tema del compte enrere", tria un temporitzador de compte enrere.

Mostrar un tràiler

Mostra un tràiler sobre el teu pròxim vídeo a la pàgina de l'estrena per generar expectació entre el públic. El tràiler es mostrarà als espectadors a la pàgina de visualització abans que comenci l'estrena.

1. Penja el tràiler al teu canal de YouTube com ho faries amb una pujada normal.
  2. Des de YouTube Studio, penja el vídeo que vulguis estrenar.
  3. Al pas "Visibilitat", programa'l com a estrena.
  4. Fes clic a Configura l'estrena.
  5. A "Afegeix un tràiler", fes clic a Afegeix i selecciona el tràiler.
Idoneïtat

Aquesta funció està disponible per als creadors que tenen més de 1.000 subscriptors i cap toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat.

Requisits
  • Tipus de vídeo: utilitza qualsevol tipus de vídeo compatible amb YouTube.
  • Durada del vídeo: entre 15 segons i 3 minuts.
  • Relació d'aspecte i resolució: recomanem utilitzar els mateixos valors de relació d'aspecte i resolució que al vídeo de l'estrena.
  • Drets d'àudio i vídeo: comprova que el tràiler no infringeixi els drets d'altres continguts.
  • Comprova que el contingut no infringeixi les nostres directrius de la comunitat.
  • No pot ser un vídeo que s'hagi estrenat anteriorment.

Monetitzar una estrena

Hi ha diverses maneres d'obtenir ingressos amb les estrenes de vídeos.

Anuncis

Si el teu canal és apte per obtenir ingressos per publicitat, pots activar els anuncis perquè es difonguin anuncis pre-roll durant l'estrena. Els anuncis mid-roll i post-roll no estaran disponibles durant l'estrena.

Un cop finalitzi l'estrena, seguirem la configuració predeterminada de pujada del teu canal relacionada amb els anuncis.

Obtén informació sobre com pots activar els anuncis als vídeos o canviar la configuració predeterminada de pujada.

Super Chat i Super Stickers

Amb Super Chat i Super Stickers, els fans i els creadors poden interaccionar durant el xat en directe. Els espectadors poden comprar Super Chats per destacar els seus missatges al xat en directe. Pots activar Super Chat i Super Stickers per als espectadors abans i durant l'estrena.

Esbrina si compleixes els requisits per activar Super Chat i Super Stickers.

Abonaments al canal

Si compleixes els requisits, pots aprofitar els avantatges dels abonaments al canal, com ara el xat exclusiu per a abonats, els emojis personalitzats i les insígnies de fidelitat.

Obtén més informació sobre els abonaments al canal.