Entendre les dades d'espectadors nous i espectadors que tornen

A la secció Analítiques del menú de l'esquerra, pots trobar un gràfic dels espectadors nous i recurrents a la pestanya Públic.

Pots utilitzar les mètriques d'espectadors nous i espectadors que tornen per planificar l'estratègia de contingut del teu canal. Per exemple, pots crear contingut coherent per fomentar la fidelitat dels espectadors o experimentar amb temes diferents per atraure persones noves.

Per què no es mostren les dades completes dels espectadors recurrents quan selecciono dates diferents?

Les dades completes dels espectadors recurrents estan disponibles per als 7, 28 i 90 darrers dies. Al gràfic pots consultar les mètriques dels espectadors recurrents i dels espectadors nous registrades des de l'1 de setembre de 2020. A més, les dades s'actualitzen cada 1 o 2 dies.

Què passa si la majoria de les visualitzacions del meu canal provenen d'espectadors nous?

Això indica que és possible que els espectadors mirin alguns dels teus vídeos, però és menys probable que tornin al canal per veure'n més. Aquesta tendència és habitual en els casos següents:

• Canals que pengen vídeos sobre temes diferents, cosa que atrau diversos tipus d'espectadors.
  • Canals de tutorials, en què els espectadors miren un vídeo per aprendre a fer una cosa, però és poc probable que tornin al canal per veure més contingut.

Nota: aquestes tendències varien en funció del teu canal i públic.

Què passa si la majoria de les visualitzacions del meu canal provenen d'espectadors que tornen?

Això indica que el canal té un públic fidel que és probable que torni per veure més contingut. Aquesta tendència és habitual en els casos següents:

• Canals que pengen contingut coherent sobre temes similars o en formats familiars.
  • Canals que acostumen a comptar amb els mateixos convidats, com ara cares conegudes o personalitats que els espectadors acaben apreciant.
  • Canals que creen sèries populars que fan que els espectadors tornin regularment per veure més contingut.

Nota: aquestes tendències varien en funció del teu canal i públic.

Per què el nombre d'espectadors recurrents és inferior al de subscriptors?

El nombre de subscriptors indica quants espectadors s'han subscrit per seguir el teu canal de YouTube i no representa el nombre de persones que miren els teus vídeos. Els espectadors, de mitjana, estan subscrits a desenes de canals i és possible que no hi tornin cada vegada que s'hi penja contingut nou. També és habitual que els espectadors estiguin subscrits a canals que ja no miren.

El sistema de recomanacions de YouTube s'optimitza per als espectadors recurrents?

El nostre sistema de recomanacions té com a objectiu oferir als espectadors més vídeos i canals que els puguin agradar. Si els espectadors tornen al teu canal regularment per veure contingut, és més probable que les seves recomanacions incloguin més vídeos teus en el futur.

Exemple

Mira el vídeo següent del canal YouTube Creators per obtenir més informació sobre les dades d'espectadors nous i recurrents.

Entendre les tendències de la teva audiència: espectadors nous i recurrents a YouTube Analytics