Godkända betalningsmetoder på YouTube

Om du vill göra ett engångsköp eller köp av löpande medlemskap på YouTube måste du använda en godkänd betalningsmetod. Om det är första gången du gör ett köp läggs betalningsmetoden till på Google-kontot.

Hitta betalningsmetoder du kan använda

Vilka betalningsmetoder som är tillgängliga varierar beroende på land, och faktureringsplattformen du använder kan begränsa alternativen. Om du faktureras av YouTube väljer du ditt land för att se betalningsalternativen.