Godkjente betalingsmåter på YouTube

Du må bruke en godkjent betalingsmåte for å kunne kjøpe et abonnement med engangsbetaling eller gjentakende betaling på YouTube. Hvis det er første gang du kjøper noe, blir betalingsmåten lagt til Google-kontoen din.

Sjekk hvilke betalingsmåter du kan bruke

Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige, varierer fra land til land og kan være begrenset av faktureringsplattformen. Hvis du faktureres av YouTube, kan du velge landet ditt for å se hvilke betalingsalternativer du har.