Accepterede betalingsmetoder på YouTube

Du skal bruge en accepteret betalingsmetode for at foretage engangskøb eller faste køb vedrørende medlemskaber på YouTube. Hvis det er første gang, du foretager et køb, føjes din betalingsmetode til din Google-konto.

Find betalingsmetoder, du kan bruge

De tilgængelige betalingsmetoder varierer fra land til land og kan være begrænsede af din faktureringsplatform. Hvis du faktureres af YouTube, skal du vælge dit land for at se dine betalingsmuligheder.