Formes de pagament acceptades a YouTube

Per comprar una subscripció única o recurrent a YouTube, has d'utilitzar una forma de pagament acceptada. Si és la primera vegada que fas una compra, la teva forma de pagament s'afegirà al teu Compte de Google.

Cercar les formes de pagament que es poden utilitzar

Les formes de pagament disponibles varien segons el país i és possible que estiguin limitades per la teva plataforma de facturació. Si se't factura a YouTube, selecciona el teu país per veure les opcions de pagament de què disposes.