Aanvaarde betaalmetodes op YouTube

Om ’n eenmalige of herhalende lidmaatskapaankoop op YouTube te doen, moet jy ’n aanvaarde betaalmetode gebruik. As dit die eerste keer is wat jy ’n aankoop doen, sal jou betaalmetode by jou Google-rekening gevoeg word.

Kry betaalmetodes wat jy kan gebruik

Beskikbare betaalmetodes verskil volgens land en kan moontlik deur jou faktureringplatform beperk word. As jy deur YouTube gefaktureer word, moet jy jou land kies om jou betaalopsies te sien.