Politik vedrørende vulgært sprog

Vores youtuberes, seeres og partneres sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi stoler på, at I vil hjælpe os med at beskytte dette unikke og levende fællesskab. Det er vigtigt, at du forstår vores retningslinjer for fællesskabet og den rolle, de spiller i vores fælles ansvar for at holde YouTube sikkert. Vi håber, at du vil afsætte tid til at læse politikken nedenfor omhyggeligt. Du kan også gå til denne side for at se en komplet liste over vores retningslinjer.

Visse former for sprogbrug egner sig muligvis ikke til seere under 18 år.

Hvis du ser indhold, som overtræder denne politik, skal du rapportere det. Se, hvordan du rapporterer overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet, her. Hvis du har fundet flere videoer eller kommentarer, som du vil rapportere, kan du rapportere kanalen.

Det betyder denne politik for dig

Hvis du uploader indhold

Eksplicit indhold, der overtræder denne politik, kan medføre aldersbegrænsning, fjernelse af indhold eller et strafklip. Vi tager muligvis følgende faktorer i betragtning, når vi beslutter, om indhold skal aldersbegrænses eller fjernes, eller om der skal tildeles et strafklip.

• Brug af seksuelt eksplicit sprog eller fortællinger
  • Overdreven brug af ukvemsord i indholdet
  • Brug af grove ukvemsord eller seksuelt orienterede udtryk i indholdets titel, miniaturebillede eller tilknyttede metadata
  • Overdreven brug af seksuelle lyde

Bemærk! Ovenstående liste er ikke udtømmende.

Aldersbegrænset indhold

Her er nogle eksempler på indhold, som kan blive aldersbegrænset:
  • En video, der fokuserer på brug af ukvemsord, f.eks. en kompilation, en sang eller et klip, der er taget ud af kontekst
  • En video, der bruger stærke ukvemsord i titlen
  • En video, der gentagne gange bruger vulgært eller seksuelt sprog

Denne politik gælder for videoer, videobeskrivelser, kommentarer, livestreams, lyd og andre YouTube-produkter og -funktioner. Husk, at dette kun er nogle få eksempler, og at du bør undgå at uploade indhold, hvis du mener, at det kan overtræde denne politik.

Vi tillader muligvis vulgært sprog, når det primære formål er oplysende, dokumentarisk, videnskabeligt eller kunstnerisk, og det ikke er umotiveret. For eksempel titlen på en sang med et bandeord eller en sang, der indeholder mange ukvemsord. Husk, at når du giver kontekstrelaterede oplysninger i indholdet, titlen og beskrivelsen, hjælper du os og seerne med at fastslå det primære formål med videoen.

Hvad sker der, hvis indhold overtræder denne politik

Hvis dit indhold overtræder denne politik, fjerner vi indholdet og giver dig besked via mail. Hvis vi ikke kan verificere, at et link, du opslår, er sikkert, kan vi fjerne linket. Vær opmærksom på, at webadresser, der overtræder politikkerne, i selve videoen eller i videoens metadata, kan medføre, at videoen bliver fjernet.

Hvis det er første gang, du overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, får du sandsynligvis en advarsel uden straf på din kanal. Du har mulighed for at gennemføre en træning i vores politikker, så advarslen kan udløbe efter 90 dage. Men hvis den samme politik overtrædes inden for 90 dage, udløber advarslen ikke, og din kanal får et strafklip. Hvis du overtræder en anden politik efter at have gennemført træningen, får du en ny advarsel.

Hvis du får 3 strafklip inden for 90 dage, bliver din kanal lukket. Få flere oplysninger om vores strafklipsystem.

Gentagne overtrædelser af retningslinjerne for fællesskabet eller servicevilkårene kan resultere i, at vi lukker din kanal eller din konto. Vi kan også lukke din kanal eller konto som følge af en enkelt sag om alvorligt misbrug, eller hvis din kanal har indhold, der er dedikeret til overtrædelse af politikker. Vi kan forhindre brugere, der gentagne gange overtræder politikkerne, i at deltage i træning i politikker i fremtiden. Få flere oplysninger om kanal- eller kontolukning.