Política sobre llenguatge vulgar

La seguretat dels nostres creadors, espectadors i partners és la nostra màxima prioritat. Comptem amb tots vosaltres perquè ens ajudeu a protegir aquesta comunitat única i vibrant. És important que entenguis les nostres directrius de la comunitat i el paper que tenen en la nostra responsabilitat compartida de mantenir la seguretat de YouTube. Et recomanem que llegeixis atentament la política que s'indica a continuació. També pots consultar aquesta pàgina per obtenir una llista completa de les nostres directrius.

Alguns tipus de llenguatge poden no ser adequats per als espectadors menors de 18 anys.

Si trobes contingut que infringeix aquesta política, informa'ns-en. Pots trobar instruccions per informar d'infraccions de les nostres directrius de la comunitat aquí. Si vols informar de diversos vídeos o comentaris, pots informar del canal.

Com t'afecta aquesta política

Si publiques contingut

El contingut explícit que infringeixi aquesta política pot comportar que s'apliqui una restricció d'edat, la supressió del contingut o un toc d'atenció. A l'hora de decidir si hi apliquem una restricció d'edat o un toc d'atenció, o si suprimim el contingut, ens podem basar en els factors següents.

• L'ús de llenguatge o fils narratius sexualment explícits.
  • L'ús de llenguatge obscè excessiu al contingut.
  • L'ús de llenguatge obscè ofensiu o de caràcter sexualment suggeridor al títol, a la miniatura o a les metadades associades del contingut.
  • L'ús de sons sexuals excessius.

Nota: la llista anterior no és exhaustiva.

Contingut amb restricció d'edat

A continuació s'indiquen alguns exemples de contingut que pot tenir una restricció d'edat:
  • Un vídeo centrat en l'ús de llenguatge obscè, com ara recopilacions, cançons o clips descontextualitzats.
  • Un vídeo que inclou llenguatge obscè ofensiu al títol.
  • Un vídeo que utilitza repetidament llenguatge sexual o vulgar.

Aquesta política s'aplica als vídeos, a les descripcions dels vídeos, als comentaris, a les reproduccions en directe, als àudios i a qualsevol altre producte o funció de YouTube. Recorda que aquests són només alguns exemples. No publiquis contingut si creus que podria infringir aquesta política.

És possible que permetem el llenguatge vulgar si té una finalitat educativa, documental, científica o artística i no és arbitrari. Per exemple, el títol d'una cançó amb una paraulota o una cançó que conté grans quantitats de llenguatge obscè. Recorda que, si indiques el context al contingut, al títol i a la descripció, serà més fàcil per a nosaltres i per als espectadors determinar la finalitat principal del vídeo.

Què passa si el contingut infringeix aquesta política

Si el teu contingut infringeix aquesta política, el suprimirem i t'enviarem un correu electrònic per informar-te'n. Si no podem verificar que l'enllaç que has publicat és segur, pot ser que el suprimim. Tingues en compte que la publicació d'URL infractors dins del vídeo mateix o a les metadades del vídeo pot comportar la supressió del vídeo.

Si és la primera vegada que infringeixes les nostres directrius de la comunitat, probablement rebràs un advertiment i no s'aplicarà cap penalització al teu canal. Tindràs l'oportunitat de dur a terme una formació en polítiques per tal que l'advertiment caduqui al cap de 90 dies. Tanmateix, si s'infringeix la mateixa política en aquest període de 90 dies, l'advertiment no caducarà i el teu canal rebrà un toc d'atenció. Si infringeixes una altra política després de completar la formació, rebràs un altre advertiment.

Si reps tres tocs d'atenció en un període de 90 dies, es cancel·larà el teu canal. Obtén més informació sobre el nostre sistema de tocs d'atenció.

Podem cancel·lar el teu canal o compte si infringeixes les directrius de la comunitat o les condicions del servei de manera reiterada. També podem cancel·lar el teu canal o compte si es dona un sol cas d'ús abusiu greu o si el canal es dedica a infringir una política. És possible que impedim que els infractors reincidents tornin a formar-se en polítiques. Obtén més informació sobre les cancel·lacions de canals o comptes.