Jag har inte åtkomst till kundportalen för zero touch

Om organisationen vill använda zero touch-registrering behöver du åtkomst till kundportalen för zero touch. Om du har problem med att komma åt kundportalen för zero touch kan du få ett av följande felmeddelanden. Klicka på ett relevant felmeddelande nedan och testa en av lösningarna.

Vilket felmeddelande har du fått?

Supportteamet har tyvärr stängt av ditt konto på grund av ett brott mot våra användarvillkor.

Supportteamet har tyvärr stängt av ditt konto på grund av ett brott mot våra användarvillkor. Logga in på kontot och klicka på supportlänken om du vill kontakta supportteamet och fråga varför detta hänt. Användarna kommer inte att kunna använda Google Workspace-tjänsterna förrän du gjort detta.

Om du får det här meddelandet när du försöker få åtkomst till zero touch-portalen för din organisation och organisationen använder Google Workspace kan det bero på att IT-administratören förhindrar åtkomsten till tjänsten. Kontakta Workspace-administratören för att få åtkomst till Partner Dash.