To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hva er Nest Wifi?

Bilde av Nest Wifi-ruteren og -punktet

Nest Wifi er et wifi-maskenettsystem for hjemmebruk som kan bestå av Nest Wifi-rutere og Nest Wifi-punkter. Nest Wifi erstatter den vanlige ruteren din og gir deg pålitelig wifi-dekning i hele huset. Nest Wifi-punkter har også en høyttaler med Google-assistenten, slik at du kan spille av musikk, styre støttede tilkoblede enheter med mer.

Wifi-dekning i hjemmet ditt

Nest Wifi er bygget på teknologi for wifi-maskenett. Ruteren og punktet fungerer sammen for å sikre at enhetene dine holder seg på den klareste kanalen med mest båndbredde. Resultatet er et sterkt wifi-signal i hele huset, ikke bare ved siden av ruteren. Dette gjør det mulig å bevege seg fra rom til rom under en videosamtale med minimalt med avbrudd eller strømme flere 4K-videoer samtidig.

Wifi-systemet er skalerbart, så du kan finne ut hvor mange Nest Wifi-enheter du trenger for størrelsen og utformingen på hjemmet ditt. Hvis du fortsatt trenger mer dekning, er det bare å legge til flere Nest Wifi-punkter. Nest Wifi er bakoverkompatibel med Google Wifi-punkter. Nest Wifi Pro (wifi 6E) kan ikke brukes sammen med Nest Wifi-rutere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (wifi 5) i maskenettverkFinn ut mer om Nest Wifi Pro.

Innebygd høyttaler med Google-assistenten

Nest Wifi-punktene har en høyttaler med Google-assistenten, slik at du kan bruke stemmen til å spille musikk, administrere wifi-nettverket, finne svar, styre tilkoblede enheter og mye mer.

Merk: Nest Wifi-ruteren inkluderer ikke høyttaler eller Google Assistent.

Enkelt å sette opp – enkelt å bruke

Du kan enkelt konfigurere Nest Wifi på få minutter og administrere den i Google Home-appen sammen med de andre tilkoblede enhetene dine. Når systemet er satt opp, får du nye funksjoner og automatiske oppdateringer for å holde nettverket ditt sikkert.

Opprett et gjestenettverk og del passordet ditt via Google Home-appen. Du kan bestemme hvilke enheter som skal prioriteres for raskere hastigheter, og kjøre hastighetstester for å sikre at nettverket ditt er optimalisert.

Med Familie-wifi kan du angi tidsplaner for å administrere skjermtid, begrense spesifikke typer innhold for voksne og sette wifi på pause på bestemte enheter når du vil.

Med nettverksstatistikk kan du identifisere og løse vanlige nettverksproblemer for å holde enhetene dine tilkoblet.

Støtte for Matter og Thread for et mer tilkoblet og kompatibelt hjem

• Kommer snart: Nest Wifi får programvareoppdateringer som gjør det mulig å bruke Matter, den nye universelle standarden som gjør smarthjem mer kompatible og enklere å konfigurere. Dette gjør at hjemmeenheter blir raskere og mer pålitelige. Finn ut mer om Matter.
  • Med en Thread-grenseruter kan systemet kobles til Thread-enheter med lang rekkevidde for å gi maskenettverket enda større dekningsområde. Thread er en trådløs teknologi som knytter sammen enhetene dine, slik at de fungerer raskere og integreres bedre med hjemmenettverket. Finn ut mer om Nest-enheter med Thread.